Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minél régebb óta gyakorizom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél régebb óta gyakorizom, annál jobban megundorodom a nőktől. Más férfi is érzett már hasonlóan?

Figyelt kérdés

Kezdetben egy aranyos, kedves srác voltam, de egyre inkább úgy érzem, minél régebb óta olvasom itt a nők válaszát meg látom a lepontozó bizottság működését, hogy lassan már értelmes választ nem is lehet írni, mert érzelemvezérelten, dühből meg dacból pontoznak az emberek, hogy ténylegesen nőgyűlölővé kezdek válni.

És ezen nem segítene, ha nem gyakoriznék többet, mert már tudom, hogyan gondolkodnak, hogyan vélekednek akkor, ha névtelenül és arctalanul formálhatnak véleményt.

És nem érdekel, hogy mennyien élnek elmondásuk szerint ilyen-olyan boldog kapcsolatban, egyrészt névtelen, arctalan ember az interneten azt mond, amit akar, másrészt mivel ő már párkapcsolatban él, neki én már amúgy se lehetnék a párja, tehát nekem csak a szingli nőket kell számításba vennem, a többi olyan, mintha nem is létezne.

2021. ápr. 27. 13:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

"az nem oltas, hogy ‘hihii hulye nok, mind a penzre megy’"

Az nem oltás, nem is általánosítok én ilyet, nem minden nő arra megy.

Ellenben amikor érveket nem is ismerve személyeskedtek (mint most, bár most vita sincs igazából) akkor általában erre világítok rá, és szétszedem az illető mondanivalóját. Mivel itt nem valami nagy az értelmi színvonal, ezért nincs nehéz dolgom sem.

Amúgy bocs szívecském ha most úgy randomban nem szállok rád sem személyeskedéssel, sem priváttal nem bombázlak (biztos örülnél)

A tudat alatt részt persze azért illett volna felfognod, de akkor segítek: Nem küldözgetek privátokat, mert tudatosan nem ismerkedem itt.

Nem tudatosan, szeretnék beszélgetni, ismerkedni, de kb addig amíg valakivel el nem kezdek ténylegesen ismerkedni, mert élesben túl erőltetett az egész, ráadásul itt nem látod kivel beszélsz, ezért nem nyerő dolog. Meg persze az sem jó dolog ha valaki esetleg belefut egy olyan rosszindulatú némberbe mint te 19#

Utóbbi szerencsére nem jellemző, mert az ilyenekkel nem nagyon próbál ismerkedni senki.

2021. ápr. 28. 08:47
 22/30 anonim ***** válasza:
92%

nem nagyon probal ismerkedni??!:D eleg csak megemlitenem a szexualitas temakorben (vagy akar itr is, vagy a szepseg-divatban), hogy no vagyok es egybol 5 privat a magadfajta ‘tudatalatt’ ismerkedoktol.

nyilvan nem szoktam ezekre valaszolni soha, mert nem erdekelnek es sem tudat alatt, sem nem tudatt alatt nem ismerkedem itt, ahogy szerintem a normalis tobbsege sem, ellenbem napi szinten kapjuk a keretlen uzeneteket.

a legviccesebb az volt, amikor ramirt valami nogyulolo incel egy mocskolodo szoveget, aztan par ora mulva ugyanez a pasi a szexualitas temakorben adott valaszom miatt is ramirt undorito bena ‘csajozos’ szoveggel. ugye az anonimitas atka:) jot rohogtem rajta.

2021. ápr. 28. 09:01
 23/30 anonim ***** válasza:
*normalis nok tobbsege
2021. ápr. 28. 09:02
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
#22 nekem ebből a kategóriából van ugyanattól a felhasználótól több privátom, amik ütik egymást (ahogy a kérdései is amiket kiírt) 😂
2021. ápr. 28. 09:07
 25/30 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon egyetértek az utolsó válaszolóval. 😅

Számomra elég vicces mikor egy férfi azt hiszi, hogy majd ő itt hú de megmondja a tutit, hú de szét szed és elképzelem ahogy önelégült mosollyal fekszik le, hogy na most aztán megmondtam a tutit ezért rá ránt kettőt a brére....

Én meg nyugtázom, hogy oké, legyen neked karácsony, ügyes vagy hogy megmondtad a magadét, de én még mindig egy hús vér ember mellé fekszem oda esténként és nem alszom rosszul azért mert egy nethuszár elhiszi itt, hogy most ő a Jani mert oda szúrt kettőt 😅😂😂😂

2021. ápr. 28. 09:08
 26/30 anonim ***** válasza:
85%
Akinek van a valóságban is élete, annak a gyakori csak egy kis szelete. Akinek nincs... nos igen, az tényleg azt hiszi, hogy napokig forgolódik a másik amiatt, amiket mond.
2021. ápr. 28. 10:32
 27/30 anonim ***** válasza:
4%

"hogy no vagyok es egybol 5 privat a magadfajta ‘tudatalatt’ ismerkedoktol."

Mi közöm van a te privátjaidhoz?

Mármint érzem én hogy nagy számnak érzed hogy néhány perverz rádirogat a szex témakörben, de annak mi köze van hozzám vagy az ismerkedéshez úgy általában?

Ha neked ez az ismerkedés és erre vagy büszke az a te bajod cicám, nem az enyém.

2021. ápr. 28. 11:51
 28/30 anonim ***** válasza:
71%

‘Utóbbi szerencsére nem jellemző, mert az ilyenekkel nem nagyon próbál ismerkedni senki.’

te ennyire fogyatekos vagy? te irtad, hogy senki nem probal meg ismerkedni az ILYENEKKEL, szoval gondoltam, kozlom, hogy tevhitben elsz. egyebkent azt is leirtam, hogy total nem is erdekelnek, de latom, azt a reszet se sikerult felfogni.

nem tudom, melyik lehetoseg a rosszabb, hogy direkt kotsz bele mindenbe, mint valami 10 eves vagy ha tenyleg ennyire sotet vagy.

ja es mielott meg jonnel: eloben es mas helyeken is probalnak ismerkedni velem. szoval ez nem jottbe, incelkem.

2021. ápr. 28. 12:29
 29/30 anonim ***** válasza:
5%

"te irtad, hogy senki nem probal meg ismerkedni az ILYENEKKEL"

Erre te meg azt írtad hogy: Hú de én mennyi privátot kapok szex témában, méghogy nem

Neked ezek szerint a perverz alakok beszólogatásai jelentik az ismerkedést, számomra ez nem az, úgyhogy maradj nyugton, senki nem akar megismerni egy rosszindulatú nagyképű, s értelmileg is ilyen szintű nőt, főleg miután ezt kiismerte az illető

2021. ápr. 28. 12:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az ilyen megnyilvánulások miatt vált ki nőgyűlöletet mint amit itt tapasztalni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Jó ez már a legalja szint, de ezekután hogy tud valaki rendes emberekként kezelni nőket?

Nehezen, mert el kell vonatkoztatni az ilyenektől

2021. ápr. 29. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!