Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is megundorodtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is megundorodtok a párotoktól, ha felszed kb 8-10 kg túlsúlyt?

Figyelt kérdés
Feleségem azért utasít el sokszor, mert azt mondja, mikor összejöttünk, még sokkal sportosabb voltam.
2021. júl. 12. 11:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
35%

Hűha, úgy tűnik, én vagyok az egyetlen, aki számára undorító, ha valaki eligénytelenedik és felszed 8-10, vagy annál több kg zsírfelesleget (nyilván az se mindegy, hogy ha eddig csontkollekció volt, hogy akkor az elfér rajta, de gondolom az itt jelenlévők párjai nem betegesen vékonyak voltak és nem arra jött fel a plusz x kg zsírfelesleg).

Számomra igenis fontos, hogy ha sportol, akkor tartsa azt a szintet és legyen magára igényes az illető.

Az nyilván teljesen más kategória, ha valaki betegség miatt hízik vagy fogy, de itt gondolom nem erről van szó, és nem hiába hazánk Európa legelhízottabb országa már évek óta.

Úgyhogy kérdező, a kérdésre a válasz számomra, igen, undorító és igénytelen is egyben.

(Jöhetnek a lepontozások, pedig csak a saját egyéni véleményemet írtam le. Én is sportolok, tartom az alakomat, szerintem joggal elvárható, hogy akinek fontos az egészséges mozgásban gazdag életmód, az így is éljen évtizedekig.)

2021. júl. 12. 11:42
 12/44 anonim ***** válasza:
Addig nincs gond, amíg a szexre vagy más egyébb fizikai dologra nincs hatással. Csak sajnos sokan már pár kiló plusztól is meg akarnak fulladni ha pl fel kell menni a lépcsőn.
2021. júl. 12. 11:43
 13/44 A kérdező kommentje:
11-es nem pontozlak le, lehet valóban igazad van. Meg kicsit munkamániás is voltam, mivel párom minimálbér alatt keres és valahogy kompenzálnom kellett. De végülis valóban most nem úgy nézek ki, mint amikor összejöttünk.
2021. júl. 12. 11:55
 14/44 A kérdező kommentje:
Bár mondjuk ez csak meztelenül látszik, mert ruhában eléggé meg szoktak bámulni a csajok. Nem nagyképűségből, de a stílusom szerencsére megmaradt. De valóban, az úszógumi az ott van.
2021. júl. 12. 11:56
 15/44 anonim ***** válasza:
Hát, figyelj, most 25 éves vagyok, ha a párom 20 év múlva felszed 8-10 kg-t, nem bánom. De fiatalok vagyunk, adjon magára, sportoljon. Én is azt teszem.
2021. júl. 12. 12:03
 16/44 anonim ***** válasza:
50%

Magyar fórumon mire számítasz...az emberek kétharmada elhízott, persze, hogy lepontoznak, ha azt mered mondani, hogy sportolni kéne.

2021. júl. 12. 12:07
 17/44 A kérdező kommentje:
35 vagyok, 23 évesen jöttünk össze.
2021. júl. 12. 12:17
 18/44 anonim ***** válasza:

Nem számítottam másra, hisz itt a válaszolók között is igencsak kirívok, akárcsak az életben. Ezzel nem történ semmi változás. :D

Kérdező, egyél kevesebbet, ha nincs időd mozogni. A fogyás 70%-ban egyébként is az étkezésen múlik és csak 30%-ban a mozgáson.

2021. júl. 12. 12:29
 19/44 anonim ***** válasza:
Engem nem zavart, pedig exem kb. 20 kilót szedett fel. A jelleme (illetve a jellemének hiánya) miatt döntöttem mégis a szakítás mellett. Az előtte lévő exem pedig a kezdetektől fogva kövér volt, de ott ő dobott ki engem.
2021. júl. 12. 12:31
 20/44 anonim ***** válasza:
78%

Nekem inkább azt szúrt szemet,hogy azt írod egyébként minden rendben...

Szerintem közel sem.

Idővel majd rájössz.

8-10 kiló esetleg egy 45 kilós alacsony nőnél jelentős változás.

Ha ennyi undort keltő a másikban,akkor ott milyen alapjai vannak a kapcsolatnak?

Úgy értem a külsején kívül milyen más érték van még benne?

2021. júl. 12. 12:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!