Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
80-as ugye duci szingli baratnoid kozul biztos vannak duci szingli pasi ismeroseik akik meg neked lehetnenek opciok ugyi ha no vagy ha nem akkor miert nem valogatsz te a duci szingli baratnoid kozul.
2021. jún. 29. 16:24
 82/89 anonim ***** válasza:
Vagy gondolom neked duci parod van ha igy ajanlgatsz duci embereket boldog boldogtalanoknak. Mindenkinek szabad akarata eldonteni kit valaszt. Ha ducihoz vonzodik akkor a ducit ha a duci is vonzodik hozza ha nem akkor nem a ducit ha a nem duci is vonzodik hozza.
2021. jún. 29. 16:26
 83/89 anonim ***** válasza:
0%
Ez a gondolkodas serto arra nezve aki nem tud, tehat keptelen duci emberhez vonzodni es nem bantasbol ez viszont mar nem a penz bertabla kategoria.
2021. jún. 29. 16:28
 84/89 anonim ***** válasza:
Duci nokent sem varnam el hogy magara eroltessen latszat vonzalmat csak mert valogathatna duci egyedulallo nok kozul ha neki nem ez a vonzo, sot en lennek az elso aki megertve elkuldenem meg akkor is ha bejonne, bar nem vagyok duci de most jelenleg vekony se, de voltam duci gyogyszer miatt.
2021. jún. 29. 16:31
 85/89 anonim ***** válasza:
0%
A duci nők a legszebbek 🙀❤️
2021. jún. 29. 17:43
 86/89 anonim ***** válasza:
40%
85-ös van akinek a legszebbek van akinek a csúnya nők a legszebbek, van akinek a vékony nők a legszebbek, van akinek a pláza cica tipusú nők a legszebbek, vsn akinek a parasztlányka tipusu nők a legszebbek, van akinek a sportos nők a legszebbek, van akinek a fiús kinézetű nők a legszebbek, valakinek a kamionos nők a legszebbek, van akinek a vagány nők a legszebbek, van akinek a pilóta nők a legszebbek, van akinek a diplomas nok a legszebbek es lehetne sorolni a sort, de van akinek csak egy a legszebb es senki más ezt nevezik szerelemnek. 😏
2021. jún. 29. 17:54
 87/89 anonim ***** válasza:
26%

Igen

Mackós párom van! És nem zavar.

Sőt, mikor hatulrol atolel, a pocija pont az én derekamba illik. Ejjel sose fázom. Nalad a ducisag.kozaro ok, nalam a csorosag. Kinek mi..

2021. jún. 30. 07:53
 88/89 VincentLaw ***** válasza:
51%

Szerintem azt nekem akartad címezni, nem a #79 nek. Szerintem nem túl nehéz összekötni melyik kommentek tartoznak hozzám, már csak azért sem, mert a válaszaim nem anonimok.

Valószínű lehetne duci barátnőm, és nem, nem azért nincsen, mert nagyok az elvárásaim, hanem azért mert baromira nem vonzó számomra. Ha meg olyan alapon jönnék össze vele, hogy legyen valaki, az meg sértő lenne számára, hogyha nincs ló, jó a szamár is alapon. Mellesleg én is sportos vagyok, szóval ezzel nem vagy egyedül.

2021. jún. 30. 09:24
 89/89 anonim ***** válasza:

Van akik a mackos pasikra buknak es van akik a penzes mackos pasikra. Ha neked igy jó, te így vagy boldog nem mondta senki sem hogy ne tedd csak én nem értem bizonyos szempontbol a pénz részét amit leirtam hogy miért nem értem. Gondolom gyerekkorodba nelkuloznod kellett es nem akarod hogy a gyerekeid majd ugyanezt ateljek illetve ha nem kellett nelkuloznod akkor neked ezek az elvarasaid.

Csak a penz elvárás és nem vonzódás tárgya ezért írtam hogy nem ugyanaz mint amikor valaki nem tud vonzodni semmilyen szinten se duci emberhez valakinek az ellentetje a vonzo de azert ne akarjon senki fogyni csak hogy szoba alljon erzelmileg a masik vele, mert hulyeseg. Ha valaki fogyni akar akkor azert foggyjon mert ő sajat maga akar fogyni önmaga miatt.

Viszont akkor az informatikus sracnak nem kene azt irnod, hogy lejjebb kene adnia az igenyeibol a duci baratnoidet emlegetve. Neked a penz az elvarasod neki meg azok amiket felsorolt es nem extrem elvarasai vannak. A penz szerintem tobb embernek extremebb. Plane akik kozszferaba dolgoznak.

Pl. En sem tudok vonzodni duci emberhez de nem vetem meg oket mert tudom hogy valaki nem tehet rola. Valaki beteg. Mint írtam én is voltam duci gyógyszer miatt de nem is éreztem jól magam olyan sullyal. Nehéz volt minden es nem is vártam el hogy vonzodjon barki hozzam. Én önmagam miatt akartam fogyni a sajat sullyomra mert igy jol ereztem magam. 20 kg-ot fogytam anno. Most 10-et kell fogynom hogy a sullyomon legyek de onmagam miatt akarok fogyni es nem azert hogy tetszek barkinek is. De nem tudok vonzodni duci emberhez. Ha valaki azt akarna hogy hizzak mert neki az az idealja parkapcsolatban akkor ugy dobnam ki mint a huzat vagy sec perc alatt koltoznek szakitva mert az azt jelenti hogy egy ideal képet kerget ami nem vagyok. Lehetnek az embernek elvarasai de nem eroltetheti ra a masikra a sajat elvarasait ha a masiknak nem illeszkedik bele az ő elvarasaiba vagy nem akarja.

Nekem az ellentéte a szimpatikus az egeszsegesen vekony tipusuak vagy az enyhen sportos de nem kigyurt alkatuak szimpatikusak. Tehat az enyhen sportos alkat es nem a kigyurt izomtol csungo mell tulzott kocka has.

2021. jún. 30. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!