Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:

A cuki panda inváziót kiegészíteném még azzal hogy a gugolo állatorvost kisajátítja kényelmes széknek amibe beleül és onnan egy tapottat se moccan.

Igazából nem ők vesztenek hanem ők nyernek csak ezzel mert minek egy számító kapcsolat nekik. Ti viszont le maradtok értékes emberekről ilyen felfogással.

2021. jún. 28. 13:49
 62/89 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 60-as, 61-es, biztosan engem célzol meg a válaszaiddal? A 49, 51, 57-es válasz az enyém. Egyrészt ötvenhez közelítek, másrészt özvegy vagyok, harmadrészt habár én is tanársegédként kezdtem, átmentem egy privát szektorba gyógyszerkutatónak, hogy a férjem benn maradhasson tanítani az egyetemen és ki tudjuk fizetni a lombikprogramot, nem pedig elhagytam, mert alulfizették, negyedrészt megírtam, hogy engem nem zavarna a kérdező bevétele, ha őt sem az enyém, az annál inkább, ha hazudna róla, hatodrészt nem keresek partnert, nem érzem úgy, hogy bárki a férjem helyére léphetne.
2021. jún. 28. 13:56
 63/89 anonim ***** válasza:
41%
nem feltétlen neked szólt, de ugye akinek nem inge, nem veszi magára
2021. jún. 28. 14:01
 64/89 anonim ***** válasza:
81%

Konkréten nekem címezted, úgy kezdted, hogy "49-es az a baj, hogy fekete fehéren láttok mindent." és T/2-ben is folytattad, így eléggé úgy tűnt, hogy nekem (is) szánod.

Pedig már a legelső válaszomban is azt hangsúlyoztam, hogy az őszinteség a célravezető, mert aki valóban a férfi után érdeklődik, nem a pénzt nézi, és a kamuzás nem csak morálisan problémás, de a gyakorlatban sem feltétlen megvalósítható.

2021. jún. 28. 14:05
 65/89 VincentLaw ***** válasza:
60%

#22 "Egy mérnök/progranozó stb mellett, sokkal jobb eletem lehet."

Hát nem tudom, én pont ilyen területen dolgozom, a nők többségének láthatatlan vagyok.

2021. jún. 28. 15:22
 66/89 anonim ***** válasza:
32%

65

Mert ez csak az egyik fele. :)

Na meg persze, lehet, hogy neked is az egekben vannak az elvárásaid

2021. jún. 28. 17:32
 67/89 anonim ***** válasza:
0%
62-es semmi köze hozzád általános többes volt, mert a kérdésben 8s csak a pénzt látja meg a kérdező azt nem hogy esetleg azert mondana nemet mert nem bírná lelkileg a szakmát bizonyos szakmáknál. Vsak több ilyet olvastam a gyk-n így értettem egy válaszodra ha jó egzisztenciával rendelkezővel randizik példádra hogy nem mindenkinek van pénze ilyen korba se mert ahogy írtad a te példádat is, rajta kívülálló okok is befolyásolhatják de abban teljesen igazad van hogy aki hazudik egy ilyen nő előtt gyorsan lebukik mert nem tudja megfizetni a randi kaját. Félreértettél én meg nem látom hogy melyik kérdéshez ki tartozik csak a 22-es válaszára is reagáltam hogy lehet az ilyen gondolkozással van aki élete szerelmét szalasztaná el, de ugye ő neki szerencséje volt a sajat bértábla igényébe. Illetve mondtam egy példát hogy mi van ha a pasirol menet kozbe derul ki hogy nárcisztikus aki meg beprobalkozott volna es nagy szerelem lett volna az meg a pénz miatt nem volt tökéletes. Jeleztem direkt hogy nem az itt lévőknek szól de vannak tényleg olyanok akiket első sorban a pénz érdekel és emiatt gyakran benézik a párválasztást, mert ugye nem ad esélyt semmilyen szinten se egy alulfizetettnek. Bár nem hiszem ha szerelem első látásra lenne és nagyon erős érzéseket vált ki akkor nem hiszem hogy nemet mondana rá ha számára alulfizetett lenne de egyébként mindenben tökéletes.
2021. jún. 28. 17:58
 68/89 anonim ***** válasza:

* is

* csak

Bocsánat a tipoért.

Az állatorvosi példát meg azért hoztam mert gyakran az állatorvos párja lesz az aszisztense és aki többre vágyik monoton munkafolyamatoknál és imádja az állatokat akkor neki még ez is boldogság lenne. Bár kérdés hogy bizonyos dolgokat hogy bírná.

2021. jún. 28. 18:01
 69/89 anonim ***** válasza:
100%

62-es lényeg, hogy nem céloztam senkire, csak azt hittem 22-es írja, nem értem pl a 22-es gondolkodását se és a kérdező gondolkodását se, hogy szerintük fekete fehéren csak a pénz miatt mond valaki nemet, vagy fekete fehéren csak egy bizonyos pénz összegnél lesz szerelmes, hogy neki van egy bérhatár és ha találkozott volna olyannal akire nem tudott volna nemet mondani, és aztán kiderül, hogy nem az ő kategóriája, mert nem keresi meg azt a pénzt amit ő elvárna?

Akkor hagyná miközben minden téren nagyon nagy érzelmeket váltott volna ki benne és boldog lenne? Ezt nem hiszem. Ezek önámító szavak, még ha hagyná is, akkor is hazudna magának csak mert nem keres annyit mint amennyit ő elvár.

Egyetértek azzal amit írtál, én a 17-es vagyok, írtam az elején hogy bizonyos szakmákban dolgozókat van aki azért utasít vissza mert lelkileg nem bírná, azt teljesen megértem, az más kérdés, hogy attól függetlenül lehet később ezt megbeszélik és megoldják, ha két ember szereti egymást, de leélni úgy egy életet valakivel, hogy bármikor jöhetne az értesítés az szerintem borzalom.

Le lehet pontozni, de akkor sem értem én ezt, a szerelem olyan dolog amit nem lehet se megvenni, se nem a pénz ami készíti, hanem két ember között jön létre szabadon, minden tárgyi dolog nélkül, az igazi szerelem.

2021. jún. 28. 20:53
 70/89 VincentLaw ***** válasza:
0%

Mert mi a másik fele? Ne legyél ronda? :D Jó ez talán még alap is, én sem vagyok az.

Hát az elvárások leginkább a másik oldalon vannak elszállva, ahogy én azt tapasztaltam. Én már olyan szinten leadtam, hogy az hihetetlen, viszont ezekből nem vagyok hajlandó engedni, mégis akinél lenne esélyem, az nem képes megugrani. Azok a nagy igények meg azok, hogy legyen vékony, arcra találjak benne valami vonzót (az idő nagy részében mégiscsak azt fogom nézegetni), legyen kommunikatív és ne legyen gyereke.

Jah igen, 168 cm vagyok, ez lehet mindent megmagyaráz.

2021. jún. 29. 09:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!