Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
74%
70-es az 1.68 cm sem indok, zsokéknak is van párjuk, és itt most ne Soumillon-ra gondolj, mert ő egy 1.72 cm-es zsoké.
2021. jún. 29. 10:45
 72/89 VincentLaw ***** válasza:
0%

Magasságot azért dobtam fel, mert másra már nem tudok gondolni, pláne ha a gyk-t veszem alapul. Számos topikot végigolvastam itt, ami ezekkel foglalkozik, meg 'tanácsokat' osztogat, hogy mit keresnek egy pasiban, na ezeknek a kikötéseknek szinte egytől egyik meg szoktam felelni, amin viszont folyamat megbukom, az a magasság. Persze hangsúlyozom, ha a gyk-s dolgokból indulok ki.

Mindenesetre a kérdésemre nem adtál választ, hogy mi a másik fele.

A 0% meg vicces, sokan nem ugrották meg ezt a nyúlfarknyi listát, vagy mi a szösz? :D

2021. jún. 29. 11:06
 73/89 anonim ***** válasza:

Szerintem ugy értette 66-os, hogy eddig olyan típusú nőkkel találkoztál akiknek láthatatlan vagy és nem olyannal, mint a 22-es.

Vagy amire tippelt hogy lehet neked is vannak irrealis elvárásaid a másikkal szembe.

A magasság amúgy lehet sanszos ok de az nem is szeret igazán és így csak nyersz ezen mert akkor akinek nagyon nem tetszenél így de csak a pénzed miatt van együtt veled akkor így legalább nem kell emiatt szenvedned.

Amugy nem tudom nekem vannak olyan ismeroseim ahol a pasi kisebb es imadjak egymast tobb mint 30 eve mivel gyerek voltam mikor sporttarsakkent osszejottek. Shotokan karates sportarsaim voltak de ok mar nem gyerekek voltak akkor. Boldog hazasok ma is.

2021. jún. 29. 11:46
 74/89 anonim ***** válasza:
* sporttársaim
2021. jún. 29. 11:47
 75/89 anonim ***** válasza:
48%

70

Rengeteg duci nő szingli...

2021. jún. 29. 14:23
 76/89 anonim ***** válasza:
75-ös nem értem mi köze az egyedülálló duci nőknek az alacsony párkapcsolatban lévő zsokékhoz akiket azért írtam példának, mert a kérdező alacsony, hogy bár sanszos indok de nem biztos hogy ezért utasítják vissza.
2021. jún. 29. 14:29
 77/89 VincentLaw ***** válasza:

A duci nőket én sem értem, most hogy jöttek ide, mikor a #70es kommentemben leírtam, hogy van pár dolog, amiből nem vagyok hajlandó engedni (szerintem tényleg nem sok), és azok között ott volt a vékonyság is. Vagy nem nekem volt címezve a #75, vagy nem volt végigolvasva a kommentem.

Nem én vagyok a kérdező, én a #22 válaszolóra reagáltam a topikban, plusz az azokra jött válaszokra.

2021. jún. 29. 14:42
 78/89 A kérdező kommentje:
178 cm vagyok.
2021. jún. 29. 14:43
 79/89 anonim ***** válasza:
77-es senki nem várhatja el a másiktól, hogy vonzódjanak hozzá, ha egyszer nem vonzódnak hozzá. Szóval a rengeteg a duci nő, aki egyedülálló válaszra, azt is lehet írni, hogy rengeteg vékony nő is egyedülálló. Rád akarta tukmálni tipikus.
2021. jún. 29. 14:51
 80/89 anonim ***** válasza:
0%

79

En sportos vagyok!...de sok duci szingli baratnom van!

Nem rad akartam tukmalni....szomsimcs rola. Csak mindig kiderul, hogy lehetne nőd, ha nem lennenek egekben az elvarasaid. Egyebkent meg, 168 cm vagy....mit varsz? 😁

2021. jún. 29. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!