Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőnek miért jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek miért jönnek be az egyenruhás pasik?

Figyelt kérdés

Jó pár nőnek bejönnek az egyenruhás pasik.

De vajon miért? Mi lehet bennük annyira vonzó?

Unokatesóm katona és azóta el is vált tőle a felesége,mert nem bírta hogy a munkája miatt sokat kell lennie külföldön.

Volt már Koszovóban és Afganisztánban is párszor. Itthon töltött pár hetet aztán megint ment vissza. Erre rá is ment a házassága.

Vagy inkább csak rövidebb kalandot tudnának elképzelni a nők az egyenruhásokkal?

2020. dec. 20. 10:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom, nekem általában nem jönnek be. De aki szexi, azon az egyenruha dob egyet, aki meg nem, azon nagyon nem.
2020. dec. 20. 10:26
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Sok pasinak miért jön be a tanárnős stílus, az ápolónők vagy a légiutaskísérők?
2020. dec. 20. 10:27
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem jönnek be, de aki egyenruhás, annak szerinted nem lehet párja? És ha párja van, akkor azért jött vele össze?
2020. dec. 20. 10:41
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
Keresztanyám párja katonafőtiszt volt, heti 5 napot volt távol külföldön, csak hétvégén volt otthon. Eléggé megsínylette a kapcsolat. Pláne ha ez több hónapos külföldi missziót jelent, az kemény kihívás mindenféle erős kapcsolatnak. Amúgy minden rendőr, katona ismerpsömnek van párja, aki nem bűnronda vagy zsírmalac.
2020. dec. 20. 10:49
 5/25 anonim ***** válasza:
30%
ja és nem 50+ éves fogatlan, 110 kilós utcaseprő Marikák.
2020. dec. 20. 10:50
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Ez nem éppen az egyenruháról szól. Ha valaki tetszik egyenruhával, akkor az tetszik nélküle is.

Ja, és ezt lehet mondani egy orvosra is, aki heti majdnem minden nap dolgozik. Neki egyszerűen nem való ilyen kapcsolat. Ennyi. Ez nem az egyenruhától függ

2020. dec. 20. 10:55
 7/25 anonim ***** válasza:
67%

Bizonyára Neked is bejönnek az egyenruhások. Miért? Azért, mert jól áll a viselőjén (és jó, ha a viselője is daliás). Persze, nem mindig ura saját magának a viselője, mert oda kell mennie, ahová a kötelessége szólítja.

Egy ilyen megtörtént eset: Utász alakulatnál szolgált egy főhadnagy. A felesége gyógykezelésen volt. Volt egy óvodás korú kislányuk. Tavasszal kiöntött egy folyó, éjszakai riadót rendelt el a parancsnok, a kaszárnyában megjelent a főhadnagy, magára hagyva a kislányt, de az utászoknak azonnal indulniuk kellett, menteni a lakosságot és egyebeket. A parancsnok csak annyit engedett a főhadnagynak, hogy hazamehet és a kislányt valakinek azonnal gondozásába adja. Éjjel becsöngetett a szomszédba, rájuk bízta a gyereket, bizonytalan időre, teljes törődéssel. Az alakulat fél órás késéssel indult útnak és 8 nap múlva visszatért a kaszárnyába.

2020. dec. 20. 11:06
 8/25 anonim ***** válasza:
95%

Nem csak a katonák hordanak egyenruhát.

Több tűzoltót is ismerek, és mindegyik kapcsolatban van. (Ismerek rendőrt is, neki se volt gond párt találni.)

Valószínűleg köze lehet hozzá a heti több erőnléti edzésnek, a minimum magasságnak, és annak a sztereotípiának, hogy bátrak, erősek, segìtőkészek, életük kockáztatják másokért, stb.

Amúgy tényleg jófejek, és nem néznek ki rosszul civilben sem.

2020. dec. 20. 11:06
 9/25 anonim ***** válasza:
34%
Kukasokra jobban buknak , és ők rá is érnek+szégyenkezési pótlékot kapnak.
2020. dec. 20. 12:09
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Én is egyenruhás vagyok, ráadásul tiszt, de nem vettem észre hogy annyira nagy előnyt jelentett volna bármikor is. Oké nős vagyok, családom van. Én azt vettem észre, hogy bizonyos szint alatt mérvadó a nőknél ez. Nem emberi szintre gondolok, hanem anyagi és egzisztenciálisra. Egy ügyvédnő nem fog leállni egy őrmesterrel, meg is értem. Egy SPAR-os eladó már annál inkább. Rajtam csak a munkahelyen van egyenruha, az utcára ki nem mennék benne. Sőt, sosem mondom senkinek hogy mit dolgozom.
2020. dec. 20. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!