Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőnek miért jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek miért jönnek be az egyenruhás pasik?

Figyelt kérdés

Jó pár nőnek bejönnek az egyenruhás pasik.

De vajon miért? Mi lehet bennük annyira vonzó?

Unokatesóm katona és azóta el is vált tőle a felesége,mert nem bírta hogy a munkája miatt sokat kell lennie külföldön.

Volt már Koszovóban és Afganisztánban is párszor. Itthon töltött pár hetet aztán megint ment vissza. Erre rá is ment a házassága.

Vagy inkább csak rövidebb kalandot tudnának elképzelni a nők az egyenruhásokkal?

2020. dec. 20. 10:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%
Miért ne jönne össze egy ügyvédnő egy őrmesterrel? Én büntető joggal foglalkozom bíróságon, és igen, bejönnek az egyenruhások, és igen, volt már rendőr férfi az életemben.
2020. dec. 20. 12:45
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Nekem bejönnek(ha nem kopasz vagy nincs tüsi haja), azért, mert ott erősít rá az egyenruhájuk a testükre, ahol kell. Vállasít, combosít, keskeny derekat csinál. Rendőrruha, katonaruha szexi.
2020. dec. 20. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
73%

Én büntető joggal foglalkozom bíróságon, és igen, bejönnek az egyenruhások, és igen, volt már rendőr férfi az életemben.

Nehéz elhinni, hogy ahogy viszik be a tárgyalásra a rabot, majd leszólítja a kedves ügyvédnőt a rendőr, hogy volna-e kedve meginni vele valamit, miután elítélik a gyanúsítottat...

2020. dec. 20. 13:49
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Bár ha magas, izmos, jóképű, akkor nem kizárt semmis sem :D
2020. dec. 20. 13:50
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Egy ügyvédnő egyetemet végzett, minden perce beosztott, tele munkával, tanulással. Ebben a légkörben él. Egy őrmester nem több mint segédmunkás, ezt igazán nem is kell tovább ragozni. Innentől kezdve lehet elmélkedni, hogy a két világ mennyire kompatibilis hosszútávon. Egy lehetőség még van, ha az őrmester elkezd tanulni, és feljebb tornássza magát.

Az egyenruha a nőknél a szexiséget takarja, de sajnos az egyenruhások 95%-a nem egy chipandale alaktú srác. Mint ahogy a nővérkék sem 175 magas hosszúcombú, két oldalt copfos hajú playmatek.

Régen persze hogy menő volt az egyenruha a nőknél, mivel akkor nem voltak ekkora szakadékok az emberek között, ha Pistán egyenruha volt, akkor ő egy szinttel magasabb kasztban volt Bélánál, aki esztergályos. Egyenruha: megbízhatóság, biztos háttér. Ma már ezek sem érvényesek, vagy pedig egy fikarsznyit sem dominálnak a társkeresésnél. Persze vannak nők, akik azonos szinten vannak ezekkel a férfiakkal, így születhetnek jó kapcsolatok.

2020. dec. 20. 14:03
 16/25 anonim ***** válasza:
60%

Egy ügyvédnő egyetemet végzett, minden perce beosztott, tele munkával, tanulással. Ebben a légkörben él. Egy őrmester nem több mint segédmunkás, ezt igazán nem is kell tovább ragozni. Innentől kezdve lehet elmélkedni, hogy a két világ mennyire kompatibilis hosszútávon.

A 11-es teljesen mást állít.

2020. dec. 20. 14:20
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
Jól mondod: állít, vagy inkább közöl. Egy ember véleménye csak a saját világán belül igazság. Mivel az általánosítás a butaság netovábbja, így biztos van olyan amikor egy ügyvédnő egy őrmesterrel van, de általánosságban azért elmondható, hogy nem ez a bevett szokás! :)
2020. dec. 20. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Tárgyaláson nem igazán ismerkedik az ember. 11es vagyok. Attól, hogy valakinek nincs diplomája, még lehet értelmes, és fordítva.Én nem mondom, hogy nagyon jellemző lenne ez a felállás, csak mondani akartam, hogy ilyen is van.
2020. dec. 20. 16:59
 19/25 anonim ***** válasza:
42%
Van nekem is vidéken rendőr ismerősöm, aki keres 180 at, de mikor éppen nem 12 órázik, akkor elmegy nyaranta füvet nyírni idős nénikhez, fát vágni, vagy vállalkozóknak segíteni és így összehoz havi 300 nettót, ami itt északkeleten igen jó bér (mérnöki). Gyógyszerész felesége van.
2020. dec. 20. 19:08
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Én behúzom egyenruhásként a 420-450-et havonta főállásban, bár igaz nem őrmesterként. Vidéken. A feleségem pénzügyi területen vezető. Ha van kedvem, hobbimból betermelek még vagy 50 ezret. Persze egyenruha ide vagy oda, nekem is van több diplomám.
2020. dec. 20. 20:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!