Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőnek miért jönnek be az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőnek miért jönnek be az egyenruhás pasik?

Figyelt kérdés

Jó pár nőnek bejönnek az egyenruhás pasik.

De vajon miért? Mi lehet bennük annyira vonzó?

Unokatesóm katona és azóta el is vált tőle a felesége,mert nem bírta hogy a munkája miatt sokat kell lennie külföldön.

Volt már Koszovóban és Afganisztánban is párszor. Itthon töltött pár hetet aztán megint ment vissza. Erre rá is ment a házassága.

Vagy inkább csak rövidebb kalandot tudnának elképzelni a nők az egyenruhásokkal?

2020. dec. 20. 10:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Én behúzom egyenruhásként a 420-450-et havonta főállásban, bár igaz nem őrmesterként. Vidéken.

ha ezredes vagy, ma akkor

2020. dec. 21. 14:12
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok ezredes, de nem is vagyok tőle olyan messze. ;)
2020. dec. 22. 01:07
 23/25 anonim ***** válasza:
államilag akkor sem adnak ennyit, ha magánnyomozó vagy, akkor lehet.
2020. dec. 22. 08:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Százados ismerősöm, 42 éves, 318 nettót kap.
2020. dec. 22. 08:29
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem a rendfok. számít, hanem a beosztás.
2020. dec. 31. 00:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!