Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
61%
Vannak nem felszínes nők is. A felszínes nők meg ugyanúgy otthagynak. ha nem azonnal derül ki, hogy keveset keresel, hanem 2 héttel később. Azért a pszichopatákon kívül kevés mesteri hazudozó van.
2021. jún. 27. 19:24
 22/89 anonim ***** válasza:
81%

Mh...azt mondod a Nőkre, higy fekszines, mikizben te csak jol kinezo Nővel állnál össze. 🤔

Egyebként meg, én szerettem volna családot gyereket, (a legtobb Nő szeretne!) én is lepattintottanálak. Egy mérnök/progranozó stb mellett, sokkal jobb eletem lehet. (Én sem minimálbért keresek egyébként)

2021. jún. 27. 21:33
 23/89 A kérdező kommentje:

Egy mérnök/progranozó stb mellett, sokkal jobb eletem lehet

Honnan tudod, csak anyagiakra nem lehet epiteni, azok 90% ban valassal vegzodnek.

2021. jún. 27. 21:42
 24/89 anonim ***** válasza:
34%

Tipikus sztereotípia az info szakmában dolgozókról. Volt itt egy nő aki info szakmában dolgozóról fantáziált olyat ami már a bűncselekmény kategória.

Szerintem ez a szakmának szégyen!

Képzeld el 22-es, mert ugye téged csak a pénz érdekel, hogy elkezd a párod kódolt nyelven beszélni és te nem értesz belőle egy kukkot se.

Vagy mondod neki, hogy meséljen mit csinált ma, és azt mondja, hogy kivédett egy brute force támadást.

Vagy egy weboldal készítőtől kérdezik, mit csináltál ma drágám?

Adatbázist Mariskával utána sablonokat. Ha poénos. Gondolom egyből féltékenykedés lenne, de aki tudja mit jelent a Mariska kódolva az legfeljebb jót kacag majd. :)

Ha csak a pénz érdekel és gőzöd nincs a szakmájáról, és azt mondja ma egy entitást programoztam, akkor egyből ilyen ezo szar jut majd eszedbe. Vagy különböző injekciókról (pl. sql injekció vagy injektálás) ami egy programozó biztonsági szakember szakszótárába jelen van, azt hiszed majd hogy orvosnak képzeli magát, közbe meg csak szak szavak. :D

2021. jún. 27. 21:46
 25/89 anonim ***** válasza:
#24: Ez minden szakmánál ugyanígy van, oda-vissza. Ha csak nem azonos szakmájú a pár.
2021. jún. 27. 21:56
 26/89 anonim ***** válasza:
100%

25-ös én ezt tudom csak jeleztem a 22-esnek hogy csak pénzre alapozni egy kapcsolatot rettentően nagy butusság. De valószínűleg ez lenne ha beválaszt egy olyan párt aki semennyit se ért ahhoz ami a párja szakmája bizonyos szakkifejezéseket vagy szakmai poénokat még félre is értené.

Egyébként pl. nagyobb boltban is van hogy jól keresnek, de egy kapcsolatban nem a pénznek kell elsődlegesnek lenni mert ha elbeszélnek egymás mellett vagy félreértik a másik szakmáját abból csak a probléma van.

2021. jún. 27. 22:20
 27/89 Noren1989 ***** válasza:
Jajajajjj, mérnök vagyok, hidd el, nem lenne jó életed 😆😅
2021. jún. 27. 22:22
 28/89 anonim ***** válasza:
27-es ezt most kinek írtad?
2021. jún. 27. 22:26
 29/89 anonim ***** válasza:
55%
Ja 22-esnek.
2021. jún. 27. 22:26
 30/89 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el 22-es, mert ugye téged csak a pénz érdekel,

-Baromira nem! A megfelelő egzisztencia, csak a beugró!

"elkezd a párod kódolt nyelven beszélni és te nem értesz belőle egy kukkot se."

Miért kéne értenem hozzá?

Ez mindennel így lenne, oda-vissza, hacsak nem azonos a szakmánk.

Mint mondottam volt, ez utódlás szempontjából fontos számomra

Egyébként netto 350-400 korul keresek, amit te magas fizunak gondolsz. Szerintem.baromi kevés...

2021. jún. 27. 22:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!