Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
61%

50-es, itt távolról sem erről van szó. Sokkal inkább arról, ha sokat dolgozol, amit jól megfizetnek, átértékelsz dolgokat. Az időd többet ér, mint a pénz, ezért elkezdesz ételt rendelni és bejárónőt alkalmazni, mert mialatt a házimunkát megcsinálnád, ha dolgozol, több pénzt keresel, mint amennyibe úgy kerül, hogy mással csináltatod meg. Vagy éppen szabadidőt ad, amit a partnereddel, családoddal, barátaiddal tölthetsz.

Ennek semmi köze a reklámokhoz vagy a médiához. Vagy éppen ahhoz, hogy valaki annyit érne, amennyije van. Nem értem, miért tekinted nagyon gáznak a racionalizálást, vagy azt, hogy ha van egy olyan kiállítás vagy hangverseny Bécsben, ami érdekel, elmegyek rá. Az pedig, hogy szeretném, hogy a partnerem velem jöjjön, és osztozzon az élményben, főleg, ha úgy tudom, anyagilag nem megterhelő számára szerintem természetes.

2021. jún. 28. 12:08
 52/89 A kérdező kommentje:
Mondjuk én 23 at keresek, de 300 at lazán kamuzhatok, hogy 70 ezerrel segítem havonta édesanyámat, mert egyedül él nagy lakásba. Ami igaz, tényleg egyedül él, de az nem, hogy segítem, mert soha egy fillért sem kérne tőlem, nem szorul rám, jobban is keres tőlem. Ja és diplomás vagyok, állambácsi ennyit ad. Ha egy nő értelmes, ezt elfogadja. Vagy ha nem, akkor adjon tanácsot mivel tudok jobban keresni, meg ajánljon munkahelyeket, ahol jobban lehet keresni nem annyira piacképes diplomával. Sokan mondják itt (sőt, mindenki), hogy a kettőig számolni tudó diplomást (bármely bölcsészt, nem vagyok bölcsész, csak sokan ezt hozzák fel itt mint büfédiploma) bármely multinál tárt karokkal várnak nettó 350 kezdésnek meg is van. Akkor velem lehet a hiba (vagy velük, hogy nem jó nekik bármely diplomás), ha 60 ilyen helyre beadtam és egyről sem szóltak vissza. Pedig kapkodniuk kellene értem.
2021. jún. 28. 12:08
 53/89 anonim ***** válasza:

"Ha egy nő értelmes, ezt elfogadja."

szerintem ez a téma meg is van válaszolva amúgy.

2021. jún. 28. 12:13
 54/89 A kérdező kommentje:

Az időd többet ér, mint a pénz, ezért elkezdesz ételt rendelni és bejárónőt alkalmazni,

Unokatesóm férje multimilliomos nagyvállalkozó, havi 4 millió biztos bejön neki tisztán+ év végén fixen még 14. A felesége, vagyin uncsim otthon van, mert nem kell dolgoznia (habár unja magát, így elmegy azért heti 2 napban dolgozni, hogy ne unatkozzon). Amúgy van 2 gyerekük, és soha még csak egy pillanatra meg sem fordult a fejükben, hogy szakácsot, házvezető vagy takarítónőt alkalmazzanak. Pedig megtehetnék. És rajtuk kívül másik uncsim és párja is vezető közgazdászok havi kettőjüknek 1.5 milliós bevétellel, de ők sem gondolkoztak egy percig sem ilyenen. De uncsim férjének az apja anyja is főorvos volt, mindkettőnek magánpraxissal, irgalmatlan nagy bevétellel. Ketten egy 8-10 milliót biztos beszedtek egy hónapban. Ott sem volt házvezetőnő, és máshol sincs akiket ismerek. Maguknak főznek mind, 99%-ban, max heti 2 szer elmennek étterembe. Szóval ez borzasztóan ritka jelenség, amit te mondasz,

2021. jún. 28. 12:15
 55/89 anonim ***** válasza:
62%
#54: Egyáltalán nem olyan ritka. Tesómék pl. jól keresnek, de azért nem annyira extra módon, kettőjüknek szintén a másfél millió van meg havonta, és évek óta jár hozzájuk egy nő hetente egyszer takarítani és vasalni.
2021. jún. 28. 12:24
 56/89 anonim ***** válasza:
45%

"Ha egy nő értelmes, ezt elfogadja."

Semmit nem kell elfogadni, senkit nem várhatod el az elfogadást semmilyen értelemben, és főleg nem minősítheted, ha valaki valamit nem fogad el. Ha már magadat értelmesnek tartod.

2021. jún. 28. 12:25
 57/89 anonim ***** válasza:
77%

Gyógyszerkutató vagyok, mióta kitört a járvány, napi átlagban 12+ órát dolgozom. A férjem meghalt, ami kevés szabadidőm van, igyekszem a lányommal tölteni, nem házimunkával. De igazából nem is ez a kérdés most.

A lényeg: mivel a privát szektorban, külföldi cégnek dolgozva kifejezetten jól keresek, nem számít a férfi bevétele. Komoly kapcsolatnál azonban a nagy kérdés, hogy ő hogy tolerálja az enyémet, és azt, hogy mire költöm egy részét, például az ételrendelést vagy a takarítónőt. Ha kamuzik, azt viszont nem tudom tolerálni.

2021. jún. 28. 12:26
 58/89 anonim ***** válasza:

Arik vagytok.

A párkapcsolat alapja a másik elfogadása (jó és rossz dolgait is). Ha valaki erre sem képes, akkor nem akar kapcsolatot. Képzelem milyen ilyen emberrel a házasság "elfogadod-e a másikat jóban, rosszban" része. Há nem fogadom el józsikának a keresetét, de a többit meg hmmm talán elfogadom pap bácsi.

Ha meg pláne az anyagiakon lovagol valaki az meg max gazdasági szerződőpartnert keres és nem kapcsolatot.

2021. jún. 28. 12:28
 59/89 A kérdező kommentje:

,,

Ha meg pláne az anyagiakon lovagol valaki az meg max gazdasági szerződőpartnert keres és nem kapcsolatot,,

Jogos

2021. jún. 28. 12:52
 60/89 anonim ***** válasza:
5%

49-es az a baj, hogy fekete fehéren láttok mindent. Vannak olyan helyzetek amik a ti mércéteknek nem felelne meg ha csak a pénzt nézitek de lehet ezerszerte jobb nem csak kinézetre hanem minden hogyan, mint a mércétekbe tartozó lehet 300-400-at kereső, de ugyanakkor nárcisztikus jellemvonással rendelkező ember, ami már csak hosszabb idő után derülne ki mikor már behálózott és a szakítás utáni elvonási tünetektől majd a válási huza vona miatt még hosszabb ideig szenvednétek, mint az akinek nincs ugyan olyan opciója jelenleg vagy továbbra se hivatásnak éli meg a szakmáját becsületes nem korrupt csak épp lehet a munkája hátrányba hozza mert vagy idő vagy a munka jellege miatt aggódásra adna okot vagy ha a kérdezö által nem felsorolt szakmát nézzük a tanár, tanító se keres sokat vagy egy természetőr, de attól lehet nagyon intelligens eq intelligens és jó ember. De amúgy szerintem a saját praxissal nem rendelkező állatorvos sem keresi degeszre magát egy állatkórházban se egy zoológus de milliószor kalandosabb élete van mint egy 450 ezret kereső bolti eladónak vagy takarítónak akiknek bizonyos munkafolyamatoknál a monotonitást is el kell tűrniük.

Ellenben egy állatorvos mindig mozgásban van még ha egyhelyben van akkor is kész az ugrásra hogy kikerüljön egy szarvat vagy levakarja magáról a cuki panda inváziót amiktől moccani se tud nem hogy előre lépni. 🙂

Ez a baj ezzel a ha neked nincs 500 ezred havonta akkor válaszra sem méltatlak felfogással mert saját maguktól veszik el a lehetőséget több helyzetben ismétlem ezt a szót és ki is emelem idézve " több helyzetben" ne vegye ezt itt senki magára aki válaszolt de több ilyet is olvasni gyk-n statisztikailag és "nem minden helyzetben" a félreértés elkerülése végett.

Szóval saját maguktól veszik el ezzel a gondolkodással, hogy rájuk találjon az igaz szerelem utána meg 3 évvel később megy a szüttyögő állapot két gyerekkel, hogy egyedülálló elvált anya lett mert menetközbe nem úgy alakultak a dolgok.

2021. jún. 28. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!