Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti a nők orrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti a nők orrára kötnétek abban az esetben, hogy mit dolgoztok, ha vélhetően ez a veszteteket okozná? Tegyük fel bejössz a nőnek, de ha meghallja, hogy pl ápoló, rendőr, szoc munkás, tűzoltó, gyári sormunkás vagy, stb, akkor jó eséllyel off.

Figyelt kérdés
Ilyenkor kamuznátok? Vagy ez jó szűrő inkább?
2021. jún. 27. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 Noren1989 ***** válasza:
#23ra ment, meglebegtetve, h a havi 500ellenére nem lenne jó élete mellettem 😂😅
2021. jún. 27. 23:01
 32/89 anonim ***** válasza:

Értem szóval nálad felvételiznek a pasik. Van ilyen is. A pénz csak a beugró.

Nem kell hozzá értened de egy idő után mivel nem érted egyfajta kivülálló unottságot fogsz érezni illetve ha nagyon kocka akkor nem nagyon fogtok jót kommunikálni mert azt fogja érezni hogy valami hiányzik hogy a hivatasa ami a hobbija is nem tud a parjaval kommunikalni rola. Illetve ez neked is nehezseg lesz.

Természetesen de nem minden helyzetben. Ha nem érted mit mond egy idő után frusztrálni fog.

Hat utódlas ide vagy oda szerintem hianyos gondolkodas de ez a te elkepzelesed.

En nem gobdolom senki fizeteset semminek. Szoval ebben tevedtel.

De én nem is úgy gondolkozok ahogy te. De tippem szerint neked mar van ferjed aki tobbet keres toled.

2021. jún. 28. 00:07
 33/89 anonim ***** válasza:
* nem gondolom
2021. jún. 28. 00:08
 34/89 anonim ***** válasza:

32

vőlegényem. De igen...A vírus miatt nem volt még meg az esküvő.

2021. jún. 28. 07:33
 35/89 anonim ***** válasza:

Csak volt már hasonló kérdés, és ugyanilyen választ adott egy válaszoló, csak tippeltem, hogy ugyanaz vagy.

De mindegy is.

Igazából szerintem ezeknél a szakmáknál nem a pénz az akadályozó tényező, hanem valaki tudja magáról, hogy nem bírná a hosszabb távolságot és ez még csak a kisebbik kérdés, de leginkább lelkileg azt a gondolatot, hogy hozzámenne pl. feleségül, és gyakorlatilag két szakma ezek közül esküdt tett az életére, ergo ha olyan a munkaköre akkor ott lenne az az állandó kérdés, hogy vajon jól van-e, mert van olyan szakma, ahol van, hogy az asszony nem is tudja hol van a párja, vagy a munkája hét pecsétes titok, és itt most nem a titoktartási szerződésről van szó, mert nem mesélhet pl. kommandós szakma a több közül. A kérdező ha buszsofőr pl. mesélhet, hogy ja képzeld ma piac nap volt, mert mentek piacozni a nénik, és képzeld az egyik cukin megkérdezte hogy fizethet-e termékkel pénz helyett. És stb. gondolom egy buszsofőr is több ilyen kérdést is tapasztalt már.

2021. jún. 28. 08:18
 36/89 anonim ***** válasza:
55%
* titoktartási szerződés alatt azt értetem, hogy nem mesélhet a vállalat szakmai dolgairól, hogy nehogy a konkurencia ellopja az ötleteket
2021. jún. 28. 08:20
 37/89 anonim ***** válasza:
46%

35

Talán mért más nők is így gondolkoznak??? 😂

Joggal!

Tehát akkor csak azonos szakmában lévök házasodjanak? :D vagy mi a f*sz? Egyébként, ha azonos szakma, es titoktartási szerződés van, akkor sem beszélhet róla...hiába azonos a szakma. Én HR.es vagyok, és mindenki bérét tudom. Most akkor csak HR.essel legyen parkapcsolatom?

2021. jún. 28. 09:17
 38/89 A kérdező kommentje:
Pusztán nem muszáj a nő orrára kötni a bért, max akkor ha nagyon komoly a dolog és házasság lehet belőle. Akkor meg már úgysem hagy el, mert nem a pénzed miatt szeret, az menet közben kiderül.
2021. jún. 28. 09:32
 39/89 anonim ***** válasza:
82%
Ha hazudsz neki a béredről, és kesőbb kiderül, és elhagy, igaza lesz! Ha nem hazudsz, és el sem kezdődik, akkor meg mindenki jól jár. Főleg a nő, hogy nem b*szod az idejét feleslegesen
2021. jún. 28. 09:35
 40/89 anonim ***** válasza:
0%

37-es nem értetted amit én írtam. A bérekről nem beszélhetsz de arról igen hogy milyen napod volt vagy mit csináltál általánosságban. Vagy vicces helyzetekről, hogy pl a nagy melegbe a hűtőbe kerested a papírokat. Most csak mondtam egy példát, tudom nem ott keresnéd. 😏

De pl. Egy kommandós még arról sem beszélhet ha valami cuki dolog is vegyül egy titkos küldetéshez. Hogy pl. egy veszélyes akció során egy macskát is ki kellett szabadítaniuk mert a letepert bűnöző előtte a hűtőből akart kivenni valamit és a macskája egy nyitott fedelű ruszlira vetette rá magát, amibe volt még pár ruszli és az üvegbe szorult a feje, mert a gazdája részegen tegnap elfelejtette rátenni a fedelét, a macska meg imádja a ruszlit. Vagy a kiskutya a letepert gazdáját dühösen számonkérően jól megugatta és a nadrágszárával kezdett el játszani és ezt olyan ari módon tette hogy muszáj volt hazahoznia a kiskutyát és megsajnálta a kommandós mert tudta hogy állatmenhelyre kerülne a kutya és így hivatalos intézkedés után befogadta, de arról nem beszélhet hogy honnan van a kiskutya és mik történtek csak hogy kapta ajándékba ingyen. Gondolom ilyen helyzetbe egy kommandós befogadhat egy ilyen állatkát ha máskülönben menhelyre kerülne.

Csak próbálom érzékeltetni hogy bizonyos szakmáknál elsősorban nem a pénz a mérlegelés fő szempont.

Te nem értetted nem kell egy szakmájúnak lennie, de pl. Nem biztos hogy egy informatikus aki elemezve komplexebben lát több mindent egy egyszerű takarítónővel aki szintén keres jobb helyeken 300 vagy 400 ezer forintot nem biztos hogy nem fogja mind kettő azt érezni egymás mellett, hogy hiányzik a kommunikációjukból több minden és bizonyos helyzetekben a kívülállóság érzését fogja érezni. És ez nem a lenézésről szól mert pl. Egy takarító nőnek is kategórizálnia kell és komplexebben kell látnia a saját szakmáját és attól lehet zseni hogy ez a szakmája de aki csak szimplán takarít és teljesen máshogy éli az életét, mint a választottja, akkor ha technológiáról van szó, mert a párja technológia mániás a takarító nem, sőt nem is érdekli vagy tecnofób, akkor az egy idő után mindkettőből egy vita forrást vagy meg nem értettséget fog kiváltani.

2021. jún. 28. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!