Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegedi kettősgyilkosságról nektek is egyből a gyk-s tárkeresési problémák kategória jutott eszetekbe? Lehetséges, hogy a jövőben több ilyen incel tragédia lesz?
Gondolom jópár hasonlóan elkeseredett ember lehet itt is.
Én is aggszűz vagyok (igaz nulla a libidóm szóval nem vetemednék ilyenre), de nagyon mélyen valahol nagyon nagyon mélyen picit át tudom érezni a helyzetét.
Adott egy sikeres (vagy sikerbe menekülő és attól társkeresési sikert remélő) diplomás fiatal, aki még jól is néz ki. Adott egy (gondolom baromira szexis és szép) diplomás, csinos értelmiségi lány, aki minden próbálkozás ellenére lesz@rja az ürgét, esélyt sem ad neki és a fickó nem tudja ezt feldolgozni pedig az egész életét arra tette fel, hogy vonzó, pénzes, diplomás, sikeres ember legyen, akire buknak a szép csajok aztán mégse lett így. És balszerencsére volt engedélye puskára, amit használt majd elkattant az agya és elmenekült a felelősségre vonástól (gondolta ő megtette amit jónak látott).
Hány meg hány ilyen elkeseredett szerencsére kérdés szintjén megmaradó megnyilvánulást lehet itt is olvasni...
"Azóta jelentek meg olyan hírek, hogy csak 2 hete volt meg a fegyvertartási engedélye (kb direkt ezért szerezte)"
Az a durva, hogy pont emiatt az ügy miatt utánanéztem, hogy önvédelmi célra hogyan lehet legálisan fegyverem és nem egyszerű egyáltalán és nem is olcsó. Érvényes lövészeti egyesületi tagság kell, tanfolyam, vizsga, utána lehet kérvényezni, hogy egyáltalán megadják az engedélyt és utána vehetsz. Alsó hangon több hónap, tehát ennyi ideje tervezgette ezt. Nem hirtelen felindultság. Az is kemény, hogy ennyi szűrőn nem sikerült kiszűrni, hogy baj van a toronyban nála...
Az meg a másik, hogy hány ilyen van, aki akár párkapcsolati erőszak áldozata, vagy ex zaklatja és nem kap figyelmet az ügy.
"Ez bizony incel gyilkosság volt. Szegeden is rossz a helyzet gondolom, csak férfiak mennek külföldről az ottani egyetemre, de a magyar férfiak nem marad semmi."
Ez már lassan olyan, mint az ISIS, ami itt a vége fele már azt is magára vállalta, ha gázrobbanás történt (csak hogy velük foglalkozzanak). :D
"Ez bizony incel gyilkosság volt. Szegeden is rossz a helyzet gondolom, csak férfiak mennek külföldről az ottani egyetemre, de a magyar férfiak nem marad semmi."
A szegedi egyetemen dolgozom. Te nem vagy normális. A külföldiek elenyésző kisebbséget alkotnak.
47-es, attól még hogy az újságíró vadászpuskát ír, egyáltalán nem biztos, hogy vadászfegyver volt. Minden sörétes puskára ezt írnak, mert ennyire "értenek" hozzá. "A Blikk úgy tudja"... De még ha az is, akkor sem csak vadásztársaság ad ki az engedélyt és csak ott végezheti a tanfolyamot. Az egyébként drágább is, mint a sportlövészeti tagság/tanfolyam.
Nem kéne lejárati a vadászokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!