Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szegedi kettősgyilkosságról nektek is egyből a gyk-s tárkeresési problémák kategória jutott eszetekbe? Lehetséges, hogy a jövőben több ilyen incel tragédia lesz?
Gondolom jópár hasonlóan elkeseredett ember lehet itt is.
Én is aggszűz vagyok (igaz nulla a libidóm szóval nem vetemednék ilyenre), de nagyon mélyen valahol nagyon nagyon mélyen picit át tudom érezni a helyzetét.
Adott egy sikeres (vagy sikerbe menekülő és attól társkeresési sikert remélő) diplomás fiatal, aki még jól is néz ki. Adott egy (gondolom baromira szexis és szép) diplomás, csinos értelmiségi lány, aki minden próbálkozás ellenére lesz@rja az ürgét, esélyt sem ad neki és a fickó nem tudja ezt feldolgozni pedig az egész életét arra tette fel, hogy vonzó, pénzes, diplomás, sikeres ember legyen, akire buknak a szép csajok aztán mégse lett így. És balszerencsére volt engedélye puskára, amit használt majd elkattant az agya és elmenekült a felelősségre vonástól (gondolta ő megtette amit jónak látott).
Hány meg hány ilyen elkeseredett szerencsére kérdés szintjén megmaradó megnyilvánulást lehet itt is olvasni...
22
Ezaz, hogy szerinted még ránézésre se volt normális ha már látásból ismerted..csak az incelek fejéből ez mindig kimarad, hogy a belső tulajdonság is tehet valakit taszítóvá a másik nem szemében.
"annyi csajt felszedhetett volna, hogy nem bírta volna farokkal"
Ha nem vagy Chad, akkor minimum gyogyszergyar-tulajdonosnak kellene lenned ehhez.
37F incel
34
Nincs olyan hogy chad, mit nem lehet ezen felfogni? A társadalom alig 10%-át teszik ki az incelek, akkor ugye eszerint a férfiak 90%-a chad lenne..vajon melyik fél lehet a hibás, hogy ti nem tudtok csajozni?
Nem, a felso 20% a Chad, a tobbi orul neki, ami jut. Az inceleknek meg nem jut semmi.
37F incel
Én mondjuk arra jöttem rá, hogy az incel kultúra az magyarországról származik.
Itt van a Chad ami tök egybevág a Csabával. Na most az összes Csaba ismerősömnek ment a csajozás és szép méreteik is vannak, tehát biztos, hogy a Csabákra irigyek (meg tudom érteni). Csak hogy külföldön is érthető legyen a szitu így ki kellett csavarni a történetet!
Szóval éljenek a Csabák a nagy dorongjukkal! Most iszom mindegyik egészségére! Tegyetek minél több lányt boldoggá! 🍻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!