Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szoktak pszichológusok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktak pszichológusok és pszichiáterek tanulmányokat írni és doktori disszertációjukhoz ihletet meríteni a Felnőtt párkapcsolatok kategóriából?

Figyelt kérdés
Illetve a DSM-6-ban benne lesznek az incelek?

2021. máj. 6. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Pszichiáterek biztosan.
2021. máj. 6. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a DMS-ek tudtommal pszichés BETEGSÉGEK felsorolását tartalmazzák. Az incelek nem betegSÉGek.
2021. máj. 6. 09:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, más módszertannal dolgoznak. Egy anonim fórumon ahol az emberek egyede hazudik, a fele meg troll nem tudnának hiteles adatot gyűjteni.
2021. máj. 6. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy a 3-as is írja. Én ugyan nem vagyok pszichológus, de azt tudom, hogy tudományos céllal elég kevéssé megbízható egy anonim fórum olvasgatása, mint módszer. A pszichológiának megvan a maga módszertana, az adatgyűjtést is eszerint végzi az, aki szeretné, hogy tanulmányát komolyan vegyék szakmai körökben.
2021. máj. 6. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
A gyk, pláne a felnőtt párkapcsolatok rovat nem reprezentatív minta. Ugyanolyan torzító adatok születnének, mint mikor pl. az újgazdag kiscsaj, aki úgy készíti a szakdolgozatát, hogy megoszt facebookon egy kérdőívet, amit aztán az ismerősei - jórészt hasonló újgazdagok - töltenek ki. Aztán kijön eredményképp, hogy "mindenkinek" több tízmilliós autója és megtakarítása van :D
2021. máj. 6. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem lenne egy hiteles disszertáció, mert ide bárki bármit írhat, hazudhat is. De ihletet biztos, hogy nyernek.
2022. jún. 20. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!