Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin érdemes szóba hoznom, hogy van egy nem használt doktori címem?
Ha nem szereted, akkor max érdemes felhozni egy sulis témát, ott mondani, hogy amúgy neked van egy ilyen végzettséged, de nem ebben élsz stb stb
Nekem is van egy szakmám amit bsc mellett csináltam, szintén szülők miatt, de azt kb sosem hozom szóba, főleg mert bsc van most is és inkább ezzel szeretnék érvényesülni.
Kedves 2-es!
Tipikus szűklátókörűség...Ha valaki elvégez egy felsőfokú iskolát, akkor széleskörű tudást is szerez vele együtt, akkor is, ha nem a szakmájában helyezkedik el!
Kedves kérdező! Semmi esetre sem szégyellnivaló ez, ha emiatt hátrányba kerülsz, akkor az a másik félre nézve gáz, nem pedig rád.
Szerintem tök jó ,hogy ott van a Dr vagy dr a neved mellet :)
Egésznap trollkodnék vele.
Az meg h a szüleid álták vagy az állam teljesen mind1.Rajtad kívül is van egy rakás ember aki meggondolja magát.2eske csak irigy,csak nem tudom mire mikor neki is adott bármikor ,hogy beiratkozzon egy egyetemre és lediplomázzon.Nappalin lehet ,hogy már nem tudna de levelezőn bármikor.(csak ugye azért tenni is kéne de hápogni sokkal könnyebb.)
És férfiként mondom totál mind1 mi a végzettséged és mit dolgozol.A doktoridat elmondod amikor akarod ha büszke vagy rá és van mire akkor azért az emberből néha előjön a kis ördög és eldicsekszik vele ,mert azért nem egy kis dolog.
De amúgy teljesen lényegtelen.Pmbe azért megírhatnád mi a végzettséged és mire cserélted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!