Ha használt autót akarsz venni akkor az autó színe hányadik szempont? Írd le légyszíves hogy neked mi az első három szempont ami alapján választasz?
1. ár (beleférjen a keretembe)
2. műszaki állapot ÉS kilométer (nem szeretek csak állapotot venni)
3. legyen az általam preferált típusok listáján
1. Márka és típus (már itt a reális ár be van kalkulálva)
2. Motor, teljesítmény
3. Állapot és km
4. Felszereltség
5. Szín, felni stb.
olyan autót eleve nem is nézek, ami drágább, mint a keretem. vagy nem tetszik. Így marad az, hogy
- állapot
- felszereltség
- km futás (igazolható)
Pont tegnap írtam egy listát, nekem mik lesznek a fontosak amikor megveszem az első autómat (nyáron, mire meg lesz a jogsim)
Fogyasztás
Ár
Életkor (beleértve az állapota is)
Kinézet
Nagyság (hány emberre tervezel)
Van -e rendszámtábla (kilométer visszatekerés és egyebek miatt)
Autó típusáról visszajelzések (jellemzői, előny, hátrány)
Csak kilométer alapján dönteni hülyeség, mert vissza vannak tekerve.
Ez nem három, de én ezeket fogom figyelembe venni, és viszek majd egy két embert akik már vettek használtan autót.
Ja és a színe pont nem érdekel :D (azért rózsaszínt nem veszek, de szinte bármilyen lehet, nem lényeges)
1. Ár. Tehát amit meg tudok fizetni, eleve abban a kategóriában nézelődöm. Viszont a konkrét autónál már nem sokat alkudozom: ha egy autó jó vétel mondjuk 800e Ft-ért, akkor 850e Ft-ért is az.
2. Típus. Tartós, megbízható legyen, típushibái ne nagyon legyenek.
3. Olcsó fenntarthatóság. Itt nem annyira a fogyasztásra gondolok, hanem az alkatrész áraira, no meg, hogy mennyiszer lesz rá szükség (ld. 2. pont).
4. Kényelmes legyen a derekamnak, lábaimnak. Ahogy öregszem, ez egyre fontosabb szempont, ma már kb. egyenértékű 3. ponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!