Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lazábban ismerkedtem egy anyukával, de megláttam a lányát 20 éves. és kb. azt érzem, hogy a lánya érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni?
35ként simán esélyes vagy. :)
Hát valami taktikát találj ki. Pl. azonnal csak a lányának udvarolsz, a nőről lemondasz, vagy anyukával lassítod az ismerkedést, hogy barátok maradjatok, míg a lányával gyorsítod, megnézed tetszel e neki. Vagy összejössz anyukával, de közben megnézed, a lánya mennyire vevő rád, és ha az, titokban is csinálhatjátok. Biztos örülne mindkettő ha kielégíti valaki őket, főleg egy 35ös tapasztalt férfi az. ;)
Ennyire azért nem vagyok vad!
Szimpatikus vagyok a lánynak ezt éreztem, de ez megáll nyilván az anyukája iránt tanúsított természetes lojalitásnál. Én sem tennék máshogy.
Gondolom 40 körüli.
15 évvel több vagy nála, az apja is lehetnél annak a lánynak, visszataszító.. azért meg pláne, hogy előtte az anyukáját dugtad, húzz el a család közeléből!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!