Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazábban ismerkedtem egy anyukával, de megláttam a lányát 20 éves. és kb. azt érzem, hogy a lánya érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 11:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

"Mondjuk 35 vagyok, de belegondoltam. Miért mondod...? :)"

Ha te 35 vagy, az anyuka meg 20 éves lánnyal rendelkezik, azaz 50 körül van, akkor az meg teljesen ellenkező irányú probléma. Nemcsak arról szól a dolog, hogy a csajnak van-e nagypapi fétise, hanem arról is, hogy az anyuci pedofil-e. Itt két nem stimmelő véglet között gondolkodsz, ahelyett, hogy keresnél hozzád valót.

2021. jún. 15. 12:50
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

41 éves nő vagyok. Szerintem is 50 pluszosnak kell lennie ennek az egyébként kitalált sztori anyukájának, mert a mi generációnk már nem szült 20 évesen. Az ezredfordulón nekünk az akkori 20 éveseknek eszünk ágában se volt annyi idősen családot alapítani. Nekünk nagy általánosságban 10 év körüli vagy kisebb gyerekeink vannak. De lehet vidéken máshogy volt.

Szóval a mese 20 éves lányának legalább 50 éves anyja van 😀

2021. jún. 15. 13:02
 23/38 A kérdező kommentje:

#22. Akkor annyit azért tudhatnál ha ennyire mesének tartod, hogy nem illő megkérdezni, hogy mennyi idős egy nőtől. Én sem tettem. Kb. 45 de jól tartja magát. Engem őszintén nem nagyon érdekel hogy mennyi idős ha szimpatikus.

Ja szóval azért mert a ti időtökben a nők nem vállalnak gyereket kb. 25 évesen ezért ő nem szülhetett kb. 25 évesen. Logika bajnoka vagy... : )

#21. Az amit írtál abból az jött le hogy egy 50-es (nem gondolom annyinak) nő ha egy 35 évessel van együtt az pedofil? Jó lenne ha tisztáznál magadban pár fogalmat azért.

Azért az is sokat elárul a hozzászólásokból, hogy ha ismerkedem valakivel akkor rögtön meg is dugtam, ne a saját értékrendből induljon ki aki ezt írta.

Ja és mivel ismerkedem az anyjával ezért a lánya automatikusan jóban lesz velem. Miért kéne? Ejthetne is vagy átnézhetne rajtam. Szóval ehhez is logika kellett hogy ezt írja valaki.

2021. jún. 15. 13:43
 24/38 anonim ***** válasza:
79%
Én 28 vagyok és van egy 6 éves lányom. Rengeteg korombeli szülő(diplomások) ismerősöm van. Kevesebben, de bőven szülünk 20-30 között.
2021. jún. 15. 14:10
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Ki kellett emelni, hogy "diplomás"
2021. jún. 15. 14:15
 26/38 anonim ***** válasza:
hát kíváncsi vagyok anyuka mit gondolt amikor 10 évvel fiatalabb pasassal kezdett. Amúgy 15 év korkülönbég a huszas lányok 80%-nál gond és nem is tetszik nekik egy ilyen korú férfi, de van 20% akiknek meg simán. De továbbra is felmerlü bennem a kérdés, hogy kötöttél ki egy 45 éves anya mellett. Ennyi idősen kéne már tudnod körülbelül milyen nőt akarsz magadnak és ha szereted a szép fiatal lánykákat, miért is nem a netről szedtél fel egyet? gyanús a dolog, hogy sem külsőd,sem egzisztenciád, sem a szöveged nincs azon a szinten, hogy 15 évvel fitalabb pipik felfigyeljenek rád és most hogy szóba állt veled egy, azt hiszed már nyert ügyed van nála. tudod a fiatal lányok kedvesek, mosolygósak és tucatnyi férfi azt hiszi ez mind csak neki szól, de nem. mégis a szimpátiának miköze van a szexuálisdolgokhoz? Nekem a barátnőm is szimpatikus nekem, nem vagyok ettől leszbi. Majd ha a kisláy egyértlemű jeleket ad, például bemegy hozzád és az öledbe ül, akkor esetleg gondolhatsz felőle valamit. Ha felvesz egy rövid sortot egy spagettipántos felsővel amiből kibuggyan a melle és megkérdezi tőled "hogy vagy" az még nem jelent semmit, bármennyire is bele akarod magyarázni. ráadásulén ha 20 éves lennék, nem járnék olyan pasival, akiről tudom, hogy az anyámra is ráizgult, sőt olyannalsem, aki a barátnőmre rámmozdult. még ha semmi sem történt köztetek az anyjával, azzal már egészen tisztában van, hogy kapcsolat céljából ismerkedtél vele, azaz bejött neked. Csak az járna a fejemben hogy anyámat is megdugnád egyszer vagy rá is gondolnál szex közben.
2021. jún. 15. 14:34
 27/38 anonim ***** válasza:

23.

Akkor annyit azért tudhatnál ha ennyire mesének tartod, hogy nem illő megkérdezni, hogy mennyi idős egy nőtől.

Micsoda baromság :DDD

2021. jún. 15. 14:34
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a "laza" kapcsolattal társul a szex, ugyanis ezt a kifejezést arra találták ki. Szinonima az összejárás, kavarás, szexkapcsolat, barátság extrákkal..

40 éveseknél 10 év lefelé még pont belefér a normálisba. Szerintem itt kevesebb, mint 10 év a korkülönbség, a kérdező 35! Ha a nő 40, akkor 20 évesen szült, ami teljesen normális kor, na akkor csak 5 év van köztük, az meg sehol sem nagy..

Gondolom az volt a baja az egyik itt válaszolónak, hogy a nő az idősebb, nem a férfi..

2021. jún. 15. 14:43
 29/38 A kérdező kommentje:

26. Azért olyan rossz dumám nem lehet ha méltónak találsz arra hogy többször visszaírj : )

Másfelől ne haragudj de egyre inkább meg vagyok győződve hogy van benned egyfajta keserűség és halvány irigység ezzel kapcsolatban.

Itt nem részletezendő okok miatt mostanában olyan helyzetben vagyok ahol sok nővel vagyok kapcsolatban, így pont pár huszonévessel is, nem mondanám hogy annyira egzisztencia kellene hozzájuk, náluk még fontosabb hogy megfogja valami a pasiban és nem a pénze vagy a medzsókulcsa.

Egyébként ez az anyuka természetes, semmi mesterkéltség flanc. Virágzó nő lehetett fiatal korában 20 évesen. És pont eljutottam így a lányához.. na ez itt a gond :))

2021. jún. 15. 15:00
 30/38 anonim ***** válasza:
Keress egy hobbit
2021. jún. 15. 15:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!