Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lazábban ismerkedtem egy anyukával, de megláttam a lányát 20 éves. és kb. azt érzem, hogy a lánya érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni?
"Szimpatikus vagyok a lánynak ezt éreztem, de ez megáll nyilván az anyukája iránt tanúsított természetes lojalitásnál. Én sem tennék máshogy."
Akkor mi a kérdés? Nem teszel semmit. Nem értem. Ilyenkor min gondolkodsz? Mi az, amit nem tudsz megoldani magadban? Segítek szívesen, írjad a választ, szerintem egy perc alatt megmondom levezetve, mik a lehetőségeid, és mi a legjobb amit tehetnél.
#13 de nincs esélye, mivel csak kitalálta az egész sztorit.
Gondolod ha valós lenne a dolog, akkor itt nyáladzana?
"Lazábban ismerkedtem egy anyukával"
szal dumáltatok az időjárásról. Meglátszat egy másik nőt és egyből ráizgulsz. kapcsikára alkalmatlan vagy és arra ne is gondolj, hogy a kiscsaj mondjuk nem akarna anyuka udvarlójától semmit
lol
Azt hogy mondjuk nincs kedvem kics#szni az anyuka érzéseivel. És tisztelem annyira hogy nem akarom a családot ilyen helyzetbe hozni.
Nyilván túl fogjuk élni, max egy illúzióval kevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!