Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazábban ismerkedtem egy anyukával, de megláttam a lányát 20 éves. és kb. azt érzem, hogy a lánya érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 11:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
#9 ja, tuti az álmodozik megint 😀
2021. jún. 15. 11:57
 12/38 anonim ***** válasza:
66%

"Szimpatikus vagyok a lánynak ezt éreztem, de ez megáll nyilván az anyukája iránt tanúsított természetes lojalitásnál. Én sem tennék máshogy."

Akkor mi a kérdés? Nem teszel semmit. Nem értem. Ilyenkor min gondolkodsz? Mi az, amit nem tudsz megoldani magadban? Segítek szívesen, írjad a választ, szerintem egy perc alatt megmondom levezetve, mik a lehetőségeid, és mi a legjobb amit tehetnél.

2021. jún. 15. 12:02
 13/38 anonim ***** válasza:
9%
Ha van esélyed ki ne hagyd később bánni fogod,károgókra ne hallgass. :)
2021. jún. 15. 12:03
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

#13 de nincs esélye, mivel csak kitalálta az egész sztorit.

Gondolod ha valós lenne a dolog, akkor itt nyáladzana?

2021. jún. 15. 12:06
 15/38 anonim ***** válasza:
92%

"Lazábban ismerkedtem egy anyukával"

szal dumáltatok az időjárásról. Meglátszat egy másik nőt és egyből ráizgulsz. kapcsikára alkalmatlan vagy és arra ne is gondolj, hogy a kiscsaj mondjuk nem akarna anyuka udvarlójától semmit

lol

2021. jún. 15. 12:07
 16/38 A kérdező kommentje:

Azt hogy mondjuk nincs kedvem kics#szni az anyuka érzéseivel. És tisztelem annyira hogy nem akarom a családot ilyen helyzetbe hozni.

Nyilván túl fogjuk élni, max egy illúzióval kevesebb.

2021. jún. 15. 12:20
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
És szövi tovább a bugyuta kamuját 😂😂😂
2021. jún. 15. 12:21
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
milyen illúzio? May a tied, hogy mindenkivel kikezdesz, aki szembejön és mekkora tökeid vannak.
2021. jún. 15. 12:34
 19/38 anonim ***** válasza:
38%
én is elvált vagyok és 40 körüli,fiatalos nő, szóval korombelivel ismerkednék, de nekem is van egy gyönyörű kislányom, aki nemsokára szép 18 évessé cseperedik. nemcsak agenetikája jó, de még teszek is róla, hogy ápolt, modell külsejűj legyen. Mindezt azért, hogy korabeli jó partit fogjon ki magának, mondjuk egy jól kereső olimpiai bajnokot vagy egy jómódú rendes vállalkozó család sarját, nem pedig az én alkalmi randijaimat, akik koromnál fogva biztos nem lesznek milliomos izmos 30-40 esek, mert azoknak jut fiatalabb is. Szóval az én lányom ki lesz nevelve hogy kinek adja bájait. Másrészről meg attól, hogy ott van az orrod előtt egy bombázó kisscsaj, ez a helyzet semmiben sem különb, mintha a tinderen lájkolgatnád a hasonló szépségeket. Nagy valószínűleg nem lenne matched vele, elérhetetlen lenne neked. Azt, hogy most szóba áll veled egy fital bombázó, az anyja miatt van, mert hát köszönni kell és érdeklődni. De ez a beszélgetés valószínűleg meg sem történt volna, ha nem dugod az anyját. Az, hogy szimpi vagy neki, ez is az anyja miatt van. Talán legyen bunkó és ellenséges az anyja barátjával? Ne álmodozz, ha 20 éves bombázó kell, keress magadnak a tinderen. az én lányom is ki lesz okítva, ha egyszer is "úgy" néz rá a pasim, vagy csak félreérthető mozdulatot tesz, mehet isten hírével. Se kiscsaj, se alkalmi nem lesz.
2021. jún. 15. 12:36
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a kérdésed felesleges.
2021. jún. 15. 12:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!