Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lazábban ismerkedtem egy anyukával, de megláttam a lányát 20 éves. és kb. azt érzem, hogy a lánya érdekel. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 11:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%
nincs bennem keserűség, őszintén érdekel miért nem jöttél össze akkor azokkal a 20 évesekkel akik körülvesznek. Hovatovább elmész egy főiskolai buliba, vagy csak olyan helyre ahol ilyen korú lányok vannak, miért pont az az egy csaj kell, akinek az anyját akartad dugni? Millio másik huszonéves van, mi az oka hogy nem jött össze eddig 20 éves csajjal? Elárulod?
2021. jún. 15. 15:23
 32/38 anonim ***** válasza:
egyébként én is voltam 20 éves, azt hiszed nekem nem csapták a szelet 28-35-40 éves fószerek? Rengeteg ilyen hapsi volt és nem tetszettek, hogy olyan idősek. Nekem mindig csak 2-3 évvel idősebb pasim volt, korombeliek és osztálytársak. De van sok csaj akit nem zavart a 10 év korkü, ettől függetlenül nekem mindig jutott korombeli férfi és most is jut.
2021. jún. 15. 15:27
 33/38 A kérdező kommentje:
Úgyhogy nem a korkü számít nem a 20-on év és nem a 40+x hanem hogy milyen a nő megfog vonz stb. Azt írtam ismerkedem nem azt hogy meg akartam dugni... szerintem van különbség! Másfelől te minden alakuló kapcsolatoddal dugni akartál? :) szerencsés pasijaid voltak.
2021. jún. 15. 16:08
 34/38 anonim ***** válasza:

Tehat nem akarsz dugni, ami kamu. Hanem csacsogsz emberekkel, mint a nyugdijas, mert baromira raersz.

De akkor neked nem mindegy hany eves ha egybol a fiatalabb utan nyafogsz? Akkor csak dugni akarsz.

2021. jún. 15. 16:11
 35/38 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a hozzászólásokat főleg az építőjellegűeket.
2021. jún. 15. 16:43
 36/38 anonim ***** válasza:
67%
Persze, mert nem birod a kritikat te kis huncutka:D
2021. jún. 15. 16:45
 37/38 anonim ***** válasza:
Szar helyzet:D szerintem egyikük felé se gondold komolyabbra.Most képzeld el ha esetleg a lány viszonozná? Mekkora botrány lenne és miattad lennének rosszban.Keress egy harmadik nőt,korodbelit Kérdező!:)
2021. jún. 15. 17:43
 38/38 anonim ***** válasza:
Próbáld mindkettőt befűzni egyszerre.
2021. jún. 19. 07:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!