Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért nem írjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?

Figyelt kérdés
Baromira elegem van már belőle, hogy matchelünk egy sráccal, beszélgetünk hosszan, majd kiderül, hogy csak 168 vagy 174 cm.

2021. jún. 5. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
76%

Azért én megnézném ennek az ellenkezőjét tehát egy nő reakcióját ha egy férfi azért utasítaná el mert túl alacsony :)))

Én jóval magasabb vagyok 185cm-nél de olyat még nem hallottam hogy de jó magas vagyok ezért elhívnak randira. Olyat igen hogy túl magas vagyok. Érdekes...

A mai társadalom annyira elkényelmesedett hogy már nem tudják egyesek mit találjanak ki... Mit csinálnátok ha akkor születtetek volna amikor nem volt internet és a faluban 2 emberből választhattál volna? Az nem volt akkoriban lehetőség hogy inkább egyedül maradsz.

Arról nem is mesélek hogy a középkorban ez hogy volt...

Csak a külső a lényeg a nőknek. Azt még megértem hogy ha valakinek 50-50% a külső belső fontossága de ez ritka.

2021. nov. 14. 22:14
 82/89 anonim ***** válasza:
84%

Jaja, ezt a magasság dolgot én sem értem. Sok komment szerint a magas férfiaknak valami Szent Grál van a birtokában, amivel a lábaik előtt az egész világ.

Én egyáltalán nem ezt tapasztaltam életem során, sőt! 196 cm magas vagyok, és a magasságom nemhogy előnyt nem jelentett, hanem sokszor inkább hátrány volt. Persze elhiszem, hogyha a magassághoz egy Dwayne Johnson külső társul, akkor előny. De átlagférfi számára ez a 190+ magasság inkább hátrány.

Jason Statham, Tom Cruise, Robert Downey Jr... 170 cm körül vannak, és mégis olvadnak értük a nők. És nem, ne gyere azzal, hogy ők sztárok! Ha átlagirodisták lennének is imádnák őket. Mert jóképűek, férfiasak.

2021. nov. 15. 07:41
 83/89 anonim ***** válasza:
59%

82: az van, hogy a vonzosag eleg komponensbol tevodik ossze.

magassag, testfelepites, izomzat, arcazerkezet, kisugarzas, stilus, megnyilvanulasok stb., csak nehany a teljesseg igenye nelkul, most attol tekintsunk el, hogy kinek melyik milyen mertekben szamit, meg hogy van aki a tetovalt rockerekre, mas meg az oltonyos uzletember tipusra bukik es a szelsosegeket se vegyuk ide (pl. 2 meter feletti magassag, atom durvan szetkokszolt test stb).

altalanossagban minel tobbmindenben vagy jo, minel tobbet tudsz kikipalni ezen a listan annal vonzobb vagy. tehat igen, igy siman elofordulhat, hogy egy alacsony ferfi, aki ellenben nagyon jokepu, jotestu, ferfias es szuper stilusa van, siman vonzobb lehet, mint egy magas ferfi, aki se nem kifejezetten jokepu, se nem kifejezetten stilusos, DE hatranyara nem vallik a magassa, ezt ne allitauk mar, csak onmagaban senki nem fig kifekudni a 190 centijetol. mint ahogy ONMAGABAN azzal sem leszel nyero, ha kigyurod magad.

az kene mergerteni, hogy ez egy-egy dolog es egyik sem hatarozza meg onamgaban a sikert vagy sikertelenseget. sokkal inkabb az osszkep, az osszbenyomas szamit.

tehat akik itt hisztiznek, higy azert nincs nojuk, mert csak 170valahany centire nottek, azok hazudnak es csak magukat altatjak. ugyanis emelle valoszinuleg mas tulajdonsagaik sincsenek meg ahhoz, hogy vonzoak legyenek. mig meg 170valahany centis ferfinek meg megvannak es ezert nekik nincsenek is ilyen jellegu gondjaik.

ha valaki sikertelen, azt altalaban soha nem egy konkret dolog okozza (magassag, kopaszsag, pocak..) hanem tobb dolog osszeadodasa. es itt nem csak a kulsosegeket ertem, hanem a fent emlitett ferfiassagot, megnyilvanulasi stilust, ingelligenciat stb. aki total sikertelen, annak altalaban ugy mindennel gondja van, mert olyan nincs, hogy egy ferfi csak azert sikertelen, mert nem magas. mint ahogy a magassag/stilus/izomzat stb se fog senkinek hatranyara valni, csak onmagukban nem elegendoek.

ne mondd, hogy HATRANY a magassag, mert ha 2 kulsore-belsore teljesen ugyanolyan pasibol egymasmelle teszunk egy 175 centist meg egy 185 centist, eselyes, h utobbi tobb no szamara kesz vonzo. de az elet ennel komplexebb, minthogy ket ember kozott egyedul a magassag dontson (mivel ket ugyanolyan ember nincs).

2021. nov. 15. 11:20
 84/89 anonim ***** válasza:
89%
De tegyél már egymás mellé két ugyanolyan pasit, akiből az egyik 178, a másik 198. Garantálom, hogy az előbbi nyerő.
2021. nov. 15. 12:56
 85/89 anonim ***** válasza:
59%

84: hat nalam mondjuk pont nem, mert en nokent 180 vagyok es nem hordok soha full aloos cipot. tehat hozzam meg egy 180as pasi is alacsony.

de igen, a 198 az mar a szelsoseg fele tendal, biztosan lesz, akinek mar tul magas lesz. de mondjuk ha a 180at vesszuk az optimalis atlagnak, akkor annal ez 18 centivel magasabb, meg mindig jobbak az eselyeid, mint az atlagnal 18 centivel alacsonyabb sracoknak (162 cm), pedig az ugyanugy szelsoseg.

2021. nov. 15. 16:11
 86/89 anonim ***** válasza:
63%

A nők igényei az egekbe emelkedtek az elmúlt években.

Aki 30éve a nők kedvence volt most rá se néznének. Szóval a férfias férfiak eleve hátrányból indulnak.

Én figyelek az öltözködésemre.

Nincs előnytelen arcom.

Hetente háromszor edzek. A személyiségem is bőven a kellemesnek mondható tartományban van, nem vagyok elviselhetetlen vagy tuskó.

De a nőknek ez sem elég.

Szóval akkor erre mi a magyarázat? Legyél mindenben hibátlan?

Szóba került dwayne johnson, pankrátorok, filmsztárok meg izom is. kiváló példa. Kb egy súlycsoportban vagyok vele de nekem soha nem lesz olyan testem, természetes edzéssel lehetetlen. Ha például van rajtad 10kg felesleg meg +30kg izom van alatta, a nő szerint te csak simán túlsúlyos vagy... Pedig hatalmas különbség van azért. Egyik sem fogja azt mondani hogy te edzel szóval az egy plusz pont mert az emberek 70%-a nem edz semmit.

Meg ők(pankrátorok) fő állásban ezt csinálják és egy nap alatt többet költenek ételre mint amit itt a többség egy hónapban. De hozzájuk kéne viszonyítani magunkat? Ne már.

És ugyanez van az élet minden területén. 99% nem tökéletes de mi is szeretnénk párt.

2021. nov. 15. 17:54
 87/89 anonim ***** válasza:
47%

86: mar az elso frusztralt mondatoddal sikerult bebizonyitani, hogy nagyon messze vagy a ‘kellemes szemelyisegtol’. es az a vicc, hogy a magadfajta tenyleg el

is hiszi, hogy o kedves, rendes drac, mikozben nem tud mast, csak szapulni a noket.

2021. nov. 15. 18:22
 88/89 anonim ***** válasza:
28%
87 Mondod ezt te aki első mondatoddal ki elemzed a személyiségem és személyeskedsz. Bocs de ilyen emberekkel neem vitatkozom, nincs értelme. Akinek nem inge ne vegye magára. Én attól még leírhatom a tapasztalatom ha megengeded.
2021. nov. 15. 18:55
 89/89 anonim ***** válasza:
47%
88: igen, a hozzadhasonlo ‘egekben a nok igenyei’ agymosott fazonokat mar egy mondtabol fel lehet ismeeni. mondjuk kettonk kozul megis en vagyok parkapcsolatban az ‘egekben levo igenyeimmel’ es nem te a ‘kellemes szemelyisegeddel’.. lol
2021. nov. 15. 19:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!