Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres más Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres más Tinderen ilyen kapcsolati kontstukciót?

Figyelt kérdés
Egyszóval úgy tudnám megfogalmazni, hogy alvóbarátot kerestem Tinderen, de senkinek nem tetszett. Tehát egymásnál aludnánk heti párszor szorosan összebújva, plusz szintén bújva néznénk filmeket, sorozatokat, megmasszíroznánk egymást. Szex maximum orális szex, de ne legyen a pasi részéről minden alkalommal elvárás.

#Tinder #alvóbarát
2021. máj. 28. 19:11
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Elírtam a kérdésben: konstrukciót.
2021. máj. 28. 19:12
 2/32 anonim ***** válasza:
16%
Ezt én sem értem 🤷‍♂️
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Erre a célra az emberek plüssöket tartanak, vagy macskát.
 4/32 anonim ***** válasza:
16%
Pedig nem hangzik rosszul.
2021. máj. 28. 19:14
 5/32 A kérdező kommentje:
Gondolom nem kell magyaráznom, hogy egy élő ember nem összehasonlítható egy élettelen tárggyal.
2021. máj. 28. 19:14
 6/32 anonim ***** válasza:
33%
En is ilyet keresek, de semmilyen szexxel. Csak oleles es alvas.
2021. máj. 28. 19:15
 7/32 anonim ***** válasza:
41%
Még az orális szex nélkül szerintem bevállalható, ha tényleg alvóbarátot keresel. Nekem volt már ilyen, igaz, hogy néha gondoltam bele többet is, de nem történt, mert az már nem alvóbarátnő lett volna.
2021. máj. 28. 19:16
 8/32 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert aki Tinderen van, az általában szexet keres.
2021. máj. 28. 19:16
 9/32 anonim ***** válasza:
50%

#5 Ezt inkább neked kéne magyarázni. Mégis mi értelme annak, hogy össze akarsz bújni valakivel, aki annál tovább semmit se jelent számodra, nem akarod elmélyíteni vele a kapcsolatot? Pedig az ölelés is jobb olyan emberrel, akit szeretsz.

Mégis minek nevezed ezt a kapcsolati konstrukciót, hol hallottál errōl? Ilyesmi nem létezik, csak a képzeletedben.

2021. máj. 28. 19:20
 10/32 anonim ***** válasza:
94%
Háátöö.. most lehet én vagyok furán bekötve, de nekem az alvás egy full intim dolog, olyanokkal szeretek együtt aludni, akik nem közömbösek számomra. Persze alszom ha úgy adódik barátokkal is együtt, mert úgy férünk el, de az csak kényszerhelyzet. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy egy kvázi idegenhez bújjak oda, mert annyira magányos vagyok. Egy csomó mindennek stimmelnie kell ahhoz, hogy valakivel együtt akarjak alszikálni, és akkor már jóeséllyel többet is szeretnék. Szóval minek kéne ilyen alvósbaráttal szarakodni? Kicsit egyszerűbb egy párkapcsolat ennél...
2021. máj. 28. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!