Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz egy ilyennel nyitni tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy ilyennel nyitni tinderen?

Figyelt kérdés
Nem szeretném húzni mások idejét, szóval szerintetek gáz az, ha már az első mondatomban rákérdezek valamire, hogy zavarja-e velem kapcsolatban? Pl ha leírja, hogy olyan embert keres, akivel lehet xy dolgot csinálni, amit én pont nem szeretek. Vagy pl ugyanolyan magasak vagyunk.
2021. máj. 22. 17:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki a profilodra, hogy milyen magas vagy, plusz miket szeretsz, illetve nem szeretsz!
2021. máj. 22. 17:45
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek altalaban pozitiv dolgokat szoktak megfogalmazni magukrol. Elvarast csak nagyon szigoru esetben, peldaul dohanyosok kimeljenek.
2021. máj. 22. 17:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Igen gáz, ugyanis te senki nem vagy számára. 0 kötődése van feléd.. ezek miatt nem gondolkodik kapcsolatban.
2021. máj. 22. 17:56
 4/18 A kérdező kommentje:
De az miért jobb, hogy beszélgetünk, értékes időt veszünk el a másiktól, majd amikor rákérdez milyen magas vagyok, akkor eltűnik?
2021. máj. 22. 18:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt egyszer, hogy egy csávó azzal kezdett, hogy milyen magas vagyok, mondom 150, miért? “Akkor bocs, én már célzottan keresek, nekem alacsony vagy, szia” és unmatchelt velem én megnéztem, hogy mi van?. :D Egyszerűbb lett volna, ha kiírja az adatlapjára, hogy 165 centi alatt ne húzzák jobbra azt csókolom. :D Szóval tényleg írd ki a profilodra, hogy milyen vagy te és mit keresel (vagy mit nem keresel), ez sokkal egyszerűbb.
2021. máj. 22. 18:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Magasságot nem nagyon írnék ki, mert manapság már egy 160-as lánynál is az a becsípődés, hogy 18-cal kezdődjön a magasság. Hiába jelennék meg mellette 2 fejjel magasabbként, ha meglátja a 175-öt leírva, akkor már menekül.
2021. máj. 22. 18:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor írd ki, hogy 160 centi alatti lányokat keresel és akkor nincs gond, mindenképp magasabb leszel. :D
2021. máj. 22. 18:05
 8/18 A kérdező kommentje:
Miért, 175 centisként csak 160 alattiaknál van esélyem? :D
2021. máj. 22. 18:09
 9/18 anonim ***** válasza:
5ös, 150 cm-edre én Superlikeot is adtam volna xD
2021. máj. 22. 18:25
 10/18 anonim ***** válasza:
52%
Te, az a 175 nemcsak leirva kisebbecske. Mar az idohuzas miatt szolok.
2021. máj. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!