Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy ilyennel nyitni tinderen?
"Magasságot nem nagyon írnék ki, mert manapság már egy 160-as lánynál is az a becsípődés, hogy 18-cal kezdődjön a magasság."
Mert amíg beszélgettek addig megnősz?
"Mert amíg beszélgettek addig megnősz?"
A hozzászólásom második mondatát is sikerült elolvasni, vagy abban már nem segített neked senki? :D
Az írásomat úgy kellene értelmezned, hogy sokan előítéletesek egy szám alapján, miközben élőben ez nem okozna problémát, ugyanis vagyok nála annyival magasabb.
Egy példa: legutóbbi randira úgy mentem el, hogy nem ismertük a másik magasságát (tudom, kockázatos). Amikor ez a téma szóba került, akkor kiderült, hogy a hölgyemény nem is volt tisztában a saját magasságával, de úgy igazán a számokkal sem. Engem bőven 180+-ra tippelt élőben, és azt mondta, hogy nála EDDIG a 17x kizáró ok volt...
Na, ezért nem akarom kiírni a magasságomat
"akkor kiderült, hogy a hölgyemény nem is volt tisztában a saját magasságával, "
XDD :DDD
Biztos soha nem írnám ki, ha ilyen hülyékkel ismerkednék. XD Iszonyat jó.
"Mert alacsony ember-szindromad is vab"
Fogyatékos vagy. Semmi ilyesmije nincs. XD Semmi nem utalt rá. Fogyatékosak voltak a lányok akikkel beszélt, emiatt nem akarja kiírni, nem azért mert szégyelli, hanem mert sokan a magasságot sem tudják megítélni h ki mekkora, hanem meglátnak egy számot és lelépnek.
#11,13
Olyan stílusban fogalmaztál, mintha 175 cm magasnak lenni bűn lenne.
Ez az Átlagmagasság a férfiaknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!