Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogytak a szingli, 23-27 éves, szép arcú, intelligens
lányok? Néhányan a netes társkeresőkön ilyennek
tűnnek, de élőben full közepes fejük van, mert direkt
olyan szögből csinálják a képet, hogy úgy tűnjön,
igazán szépek, aztán kiderül, hogy nem.
1/9 A kérdező kommentje:
Kicsit unom már, hogy mindig csalódnom kell netes ismerkedés után élőben, első randin. Miért nem töltenek fel viszonylag új, egész alakos képet magukról? Mi értelme van kamuzni?
basszus, mert ez a valóság. mikor fogjátok már fel hogy a reklám, magazin, film, instagram meg youtube meg onlyfans csajok nem az átlag. A legtöbb nő nem oylan arányos, homokóra alakú, fitos orrú, babaarcú, nagymellű nő. Sőt az a szép fehér mosoly is csak porcelán, de mégis ez lett a mérce. Randizz sok nővel, nézzél szét a buszon, melóhelyen és átlagolj. Nézd meg mi az átlagnő, milyen fajtából van alegtöbb. Aztán döntsd el mire akarsz hajtani, átlagosra vagy átlagos felülire...
2020. szept. 8. 13:55
Tele van velük a világ, akár a könyvtárban is összfuthatsz velük, amikor anyagot gyűjtenek a vizsgához.
Ja, hogy nem mered őket megszólítani? Az már a te bajod.
2020. szept. 8. 13:59
Figyeld a képeket mindenki úgy szelektálja, hogy pozitív legyen, tehát a legjobbat fogja kiválasztani. Lehet ehhez valakinek 100 képet kell csinálnia magáról, hogy legyen közte egy ami előnyös, másnak meg kettőt és mind a kettő jó. Épp 1 hónapja találkoztam volt osztálytársnőmmel a parton, ha nem köszön rám meg se ismertem volna :D Facen dönti magáról a jobbnál jobb képeket, élőben meg fel sem ismertem olyan ronda volt, mint egy boszorkány.
2020. szept. 8. 14:02
Egy jó nő, minek kuncsorogna neten pasiért? Nincs rászorulva.
2020. szept. 8. 14:21
Én 20-25 éves egyetemista csajokkal ismerkedem. Direkt eljárok egyetemi rendezvényekre, egyetemi bulikra, egyetemi kampuszokra/könyvtárakba.
Ezeken a helyeken koncentráltan vannak jelen a jó csajok. Ezt ajánlom neked is. Mindig ki lehet találni valamilyen kamu dumát, hogy nem ismerkedni vagy ott, hanem más miatt.
27/F
2020. szept. 8. 15:51
6-os választ én is írhattam volna. Egyetemi bulikban nagyon jó a női-férfi arány egy átlag péntek-szombat estéhez képest egy átlag szórakozóhelyen. Van kiből válogatni. Valamit kitalálsz, miért vagy ott. Én általában annak az egyetemnek a bulijaira szoktam menni, ahová jártam. Így még akkorát nem is kell kamuzni.
Nekem mondjuk a 20 még kicsit fiatal, inkább 23-tólm felfelé jöhet szóba valaki.
27, F
2020. szept. 8. 16:39
Menj mensahoz iq tesztet írni. Ha sikerül, ott válogathatsz kedvedre.
2020. szept. 8. 17:17
Nekem a mensa tesztem eredménye 119-124 lett :D Intelligensebb vagyok, mint az emberek 90%-a (a teszt szerint), de mégsem vagyok benne a top-top krémben sajnos :D
2020. szept. 8. 17:25
Kapcsolódó kérdések: