Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli lányok! Egy társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok! Egy társkeresőn mi alapján válogattok a fiúknak akik írnak?

Figyelt kérdés

Nem csak hű de szép lányoknak írok, hanem bárkinek akivel párba állunk, de egyetlen lány írt eddig... Nem szia Mizu, szívesen megismernélek stb szövegeket szoktam írni. Elolvasom a biókat, végig nézem a képeket és azokhoz szoktam kezdeményezni. A profilom is ki van töltve rendesen....

Fiú 20

2020. febr. 3. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

A többség nem fog visszaírni, csak azért vannak fent, hogy számolgassák hányan irogatnak, ezzel növelik az egójukat.

Tisztelet a kivételnek persze, de így a visszaírás valószínűsége egy szerencsejáték főnyereményéhez közelít...

2020. febr. 3. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Hogy mennyire tartja fenn a figyelmem az adott üzenet (egyáltalán van-e kedvem rá válaszolni, mert a sokadik ugyanolyan kérdésre annak idején már volt egy word doksim, amiből csak másolgattam be a válaszokat, mert az illetők általában annyit is értek). Illetve sok múlik a modoron. Az ilyen nagyon udvariaskodó "ha esetleg lenne kedved ismerkedni és nem bánod nagyon szívesen megismernélek kedves hölgy" meg a tapló "hőőő gyere baxni ma este nagy farkam van 20 centis" stílusú üzeneteket azonnal töröltem.
2020. febr. 3. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es.

Akkor megmondanád, hogy első üzenetre mégis mi az istent kellene írni? A Háború és Béke első fejezetét?

Ha egy sziára nem válaszolsz, akkor szép körmondatokat írni sem érdemes.

2020. febr. 3. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Sosem fogják bevallani, de kizárólag kinézet alapján döntik el, hogy egyáltalán elolvassák-e az üzenetedet. Ha szívdöglesztően nézel ki, egy sziamizura is visszaírnak. Ha nem, írhatod a világ legjobb dumáját is, úgysem olvassák el.
2020. febr. 3. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, senkinek se legyenek illúziói, a rengeteg férfi közül a külső alapján döntik el, kinek válaszolnak. Illetve, ha elég jól nézel ki, akkor még maguktól is írnak.
2020. febr. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!