Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen hogyan ráztok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen hogyan ráztok le valakit?

Figyelt kérdés

Most regisztráltam erre az appra. Egy férfival egész jól elveszelgettem, majd kikerestem őt facebookon. Na a tinder képein kb 10/8-ra nézett ki, de ami ki volt rakva facera azon kb 10/3-ra. Ezek után nem is akarok vele találkozni. Egyébként jól elbeszelgettünk, meg minden, de már most látom, hogy nem az esetem kicsit sem.

Ilyenkor ti mit tesztek? Írtok neki valamit?

Barátnőm azt mondta, hogy ne írjak neki vissza, de én amúgy nem vagyok ez a típus, de nem is szeretném megbantani azzal, hogy nem tetszik stb..

Ha van valami jó ötlet nyugodtan írjátok meg! :)

Kicsit más téma, de a badoo aplikacion lehet normális párt találni, természetesen hosszú párkapcsolatra?

23/L

2021. máj. 25. 23:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Ne a Facebook -ot nézd, hanem találkozz vele a való életben. Én például a facebook -omat 10 éve nem update -eltem és régen jóval kövérebb voltam.
2021. máj. 26. 00:20
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Van aki annyira nem fotogen hogy teljesen mashogy néz ki képen.

Sokan meg annyira fotogének hogy címlapra jok de az utcán fel se ismernéd.

Csak mondom de nyilván te döntesz. Ha jól elcsevegtek akkor azért se hagynám veszni mert egy helyes pasi borzasztó nyálas kisugárzással kiábrándítóbb mint egy kevéssé cuki fiú lehengerloen férfias gesztusokkal

2021. máj. 26. 00:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg írd meg neki hogy bocs de az fb képeid nem jonnek be, sajnálom.

Mit kell kamuzni?

2021. máj. 26. 00:33
 4/19 anonim ***** válasza:
88%

Lehet a face-t leszarja, és a tinderre jobban odafigyelt, mert komolyan gondolja a társkeresést, míg a face az egy bizalmasabb körnek van, akik már ismerik, ezért "jóvan az úgy"-alapon tölt fel képet oda.

Inkább kérj tőle privátban képet, ha jobban ki akarod deríteni távolból hogy hogy néz ki most akkor igazából, vaagy, találkozz vele és élőben másabb lesz, mivel ott lesznek a gesztusok, hangsúly, metakommunikáció stb... mert lehet olyan is, hogy valaki model kinézetű, de élőben meg olyan, hogy inkább térdelnél száraz kukoricán, mint hogy vele legyél...

De csak akkor próbálkozz még, ha a beszélgetés, chatelés téll jól alakult. Ha amúgy untat, akkor meg felesleges, mert akkor csak a külseje fogott meg, a személye nem, és most már a külsőjébe vetett hited is megingott.

Ami meg a badoo-t illeti. Előfordulnak ott is értékes emberek, de kb olyan mint amikor diósbejglit eszel, és találsz benne dióhéjat ... van, de ritka. De szerencsét nem próbálni butaság lenne, nem vesztesz semmit, ingyen tölthetsz ki lottószelvényt aztán hátha bejön.

2021. máj. 26. 01:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azt írtam, hogy ne haragudjon, de mással is találkoztam és őt választottam. Köszönöm a beszélgetést és sok sikert. Mindenki tudomásul vette és megköszönte az őszinteséget (még ha nem is mindig volt az, de a lényeg itt most a stílus, nem az igazság-tartalom).

Bár, én fiú vagyok, de ezt írtam a lányoknak.

2021. máj. 26. 01:50
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Tapasztalatom, hogy a facebookon vannak a valoban ot abrazolo kepek, Tinderen jo esetben mikor o van, regebbiek, vagy fotoapplikacio. Mar beszaras, hogy egy mozdulattal az orrod, allkapcsod atszabod a foton ugy, hogy nem mondja meg atlagember. En nem randiznek vele, mert nem olyan, es neked nem igy tetszik.

Gerincezessel johet barki, de en ilyenkor regen a fiokom toroltem, utana ujat csinaltam, ma mar blokkolnam. Az igazat elmondani igenis serto, szivesen megmondanam pedig, de nem dolgozzak fel.

2021. máj. 26. 03:13
 7/19 anonim ***** válasza:
Haha, küld el neki ennek a kérdésnek a linkjét, biztos nem akar majd tőled semmit azután. :D
2021. máj. 26. 06:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem találkoztál vele, akkor nagyon egyszerűen le lehet zárni a levelezgetést azzal, hogy mostanra világossá vált számodra, hogy ő másmilyen, mint amilyen férfira te most éppen vágysz. Ebben semmi sértő nincsen, hiszen csak azt jelzed felé, hogy benned másmilyen férfiak keltenek vonzalmat, más az ízlésed; így nem őt kritizálod. Férfiként én számtalan ilyen üzenetet kaptam társkeresőkön pár levélváltás után, s könnyen túltettem magam rajtuk. Ahhoz borzasztó önteltnek kell lenni, hogy valaki azt képzelje magáról, ő minden nőnek el tudja csavarni a fejét.
2021. máj. 26. 06:54
 9/19 anonim ***** válasza:
21%

Lol azt hittem a pasik pontozgatnak, mint valami termeket.

Tenyleg ennyire el vagytok ferfiasodva?

2021. máj. 26. 08:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte vele.
2021. máj. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!