Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogyan ráztok le valakit?
Most regisztráltam erre az appra. Egy férfival egész jól elveszelgettem, majd kikerestem őt facebookon. Na a tinder képein kb 10/8-ra nézett ki, de ami ki volt rakva facera azon kb 10/3-ra. Ezek után nem is akarok vele találkozni. Egyébként jól elbeszelgettünk, meg minden, de már most látom, hogy nem az esetem kicsit sem.
Ilyenkor ti mit tesztek? Írtok neki valamit?
Barátnőm azt mondta, hogy ne írjak neki vissza, de én amúgy nem vagyok ez a típus, de nem is szeretném megbantani azzal, hogy nem tetszik stb..
Ha van valami jó ötlet nyugodtan írjátok meg! :)
Kicsit más téma, de a badoo aplikacion lehet normális párt találni, természetesen hosszú párkapcsolatra?
23/L
Szerintem élőben adj egy esélyt a talinak, hátha,van aki nem fotogén.
Őszintén nekem több olyan is volt férfi aki élőben jobban nézett ki mint a képein!!
Legyél őszinte.Mond meg neki,hogy ne áltassa magát a belső jó tulajdonságaival.Az mind kamu.A lényeg,hogy embereket osztályozva,(mint egy körtét vagy csempét),egy közösségi oldalon feltüntetett pillanatkép alapján jön létre egy hosszantartó,mély őszinte,kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolat,amire mindig is vagytál.
És a fb a mérvadó, az emberi érték merő,a többi semmi.
Lényeg ,hogy jó megvilágítás,szuper beállású ,kellően profi hátterű kép legyen.Egy xaros telefonkamerával keszült képen bukik meg az egész,és egy profi kameraval máris más lenne a helyzet.Viszont ezt már visszacsinálni nem lehet,mert találtál egy 10/10 es képet, és épp gyerekszobára gyűjtesz.
Szerintem megérti.
Szivesen.
az első ember, aki mindenkinek megköszönte a választ és nem balhézott a neki nem tetszőkön.
Sose láttam itt ilyet, tök jó:D
16 os vagyok.
na, elvileg erről szólna ez az oldal. Akkor is, ha valaki nem tetsző, vagy bunkó választ ad (trollkodás az más tészta). Max elolvassa a kérdező, tudomásul veszi és ennyi.
Nem értem mit keresel Tinderen, tök normális felfogásod van, értelmes embernek tűnsz. Pl olyat keresek, akivel lehet ilyen témákról is beszélni, de az ilyen appokon, nem jutottam sokra, szépen szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!