Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres más Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres más Tinderen ilyen kapcsolati kontstukciót?

Figyelt kérdés
Egyszóval úgy tudnám megfogalmazni, hogy alvóbarátot kerestem Tinderen, de senkinek nem tetszett. Tehát egymásnál aludnánk heti párszor szorosan összebújva, plusz szintén bújva néznénk filmeket, sorozatokat, megmasszíroznánk egymást. Szex maximum orális szex, de ne legyen a pasi részéről minden alkalommal elvárás.

#Tinder #alvóbarát
2021. máj. 28. 19:11
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Őszinte ember vagyok, nem fogok mismásolni.
2021. máj. 28. 19:56
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
tehat egy barát kéne? xdd
2021. máj. 28. 20:04
 23/32 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg te sem húztál jobbra engem. Pedig én benne lennék ilyenbe.
2021. máj. 28. 20:04
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Furán fogalmazol. Szerintem bárki benne lenne abban, amit te szeretnél, csak rosszul prezentálod. Hogy szoktál elő jönni ezzel?
2021. máj. 28. 20:11
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Aszexuális férfit keress, aki ugyanúgy vágyik intimitásra, de szexre nem vagy kevésbé.
2021. máj. 28. 20:12
 26/32 anonim ***** válasza:
7%
Én benne lennék, de ha már orális szexig el lehet menni, akkor miért nem tovább? Vagy ha a szűzességed szeretnéd megőrizni, anális szexben kell gondolkodni és megtarthatod az igaz szerelmednek a vagina nyílásod.
2021. máj. 28. 20:23
 27/32 A kérdező kommentje:
Tévedsz, több, mint 12 éve vesztettem el a szüzességem, így nem amiatt lenne. 9,5 éves kapcsolat után nem állok még készen egy új kapcsolatra, a szexkapcsolat nem az én világom, de intimitásra, bújásra szükségem lenne.
2021. máj. 28. 20:49
 28/32 anonim ***** válasza:
78%
Ebben teljesen megértelek, de kicsit a férfiak olyanok, hogy ők szexelni akarnak, főleg a tinderen, amiket leírtál inkább érzelmi dolgok. Plusz ne várj sokat az ilyen internetes társkeresőktől.
2021. máj. 28. 20:56
 29/32 anonim ***** válasza:
79%

Ezek érzelmi dolgok, egy kapcsolat része.

Ha erre nem vagy még készen, akkor arra ott a szexkapcsolat, néhány dugás férjen bele :D

2021. máj. 28. 21:49
 30/32 anonim ***** válasza:
65%
Én impotens vagyok, én örülnék.
2021. máj. 28. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!