Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem keres más Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres más Tinderen ilyen kapcsolati kontstukciót?

Figyelt kérdés
Egyszóval úgy tudnám megfogalmazni, hogy alvóbarátot kerestem Tinderen, de senkinek nem tetszett. Tehát egymásnál aludnánk heti párszor szorosan összebújva, plusz szintén bújva néznénk filmeket, sorozatokat, megmasszíroznánk egymást. Szex maximum orális szex, de ne legyen a pasi részéről minden alkalommal elvárás.

#Tinder #alvóbarát
2021. máj. 28. 19:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

#20 Kb. én is oda akartam kilyukadni, amit a #24-es válaszban jobban megfogalmaztak.

Végülis nem mindegy, hogy miként tálalod.

Pl. nekem nem lenne kedvem összebújni valakivel, aki szenvtelen stílusban kér meg erre.

2021. máj. 29. 07:48
 32/32 anonim ***** válasza:
51%

"Szex maximum orális szex, de ne legyen a pasi részéről minden alkalommal elvárás."

"9,5 éves kapcsolat után nem állok még készen egy új kapcsolatra, a szexkapcsolat nem az én világom, de intimitásra, bújásra szükségem lenne."

Csak nekem tűnt fel, hogy ez milyen beteg dolog? És a legdurvább, hogy ha azt mondja, hogy neki csak x kapcsolata volt, alkalmi egy sem és szexkapcsolat SEM, akkor nem is hazudott.

Csak éppen leszopott x f..szt, amiről mélyen hallgat.

És még a férfiak a betegek... Ez meg a szájába vesz egy f..szt, de szexelni már nem akar. És ezek után alvóbarátnak nevezi, nem szexkapcsolatnak. Hiszen az orális szex nem is szex.

Arról már nem beszélve, hogy a gyerek eshetőségét leszámítva (ami a mai fogamzásgátlási módszerek mellett sose volt ennyire szabályozható) inkább a nemi szervemhez érjen hozzá valaki, mint egy kvázi-idegen nemi szervét értessem én a számhoz. Amivel mást meg majd megcsókolok.

2021. máj. 31. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!