Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres más Tinderen ilyen kapcsolati kontstukciót?
#20 Kb. én is oda akartam kilyukadni, amit a #24-es válaszban jobban megfogalmaztak.
Végülis nem mindegy, hogy miként tálalod.
Pl. nekem nem lenne kedvem összebújni valakivel, aki szenvtelen stílusban kér meg erre.
"Szex maximum orális szex, de ne legyen a pasi részéről minden alkalommal elvárás."
"9,5 éves kapcsolat után nem állok még készen egy új kapcsolatra, a szexkapcsolat nem az én világom, de intimitásra, bújásra szükségem lenne."
Csak nekem tűnt fel, hogy ez milyen beteg dolog? És a legdurvább, hogy ha azt mondja, hogy neki csak x kapcsolata volt, alkalmi egy sem és szexkapcsolat SEM, akkor nem is hazudott.
Csak éppen leszopott x f..szt, amiről mélyen hallgat.
És még a férfiak a betegek... Ez meg a szájába vesz egy f..szt, de szexelni már nem akar. És ezek után alvóbarátnak nevezi, nem szexkapcsolatnak. Hiszen az orális szex nem is szex.
Arról már nem beszélve, hogy a gyerek eshetőségét leszámítva (ami a mai fogamzásgátlási módszerek mellett sose volt ennyire szabályozható) inkább a nemi szervemhez érjen hozzá valaki, mint egy kvázi-idegen nemi szervét értessem én a számhoz. Amivel mást meg majd megcsókolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!