Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres más Tinderen ilyen kapcsolati kontstukciót?
"Mégis mi értelme annak, hogy össze akarsz bújni valakivel, aki annál tovább semmit se jelent számodra, nem akarod elmélyíteni vele a kapcsolatot?"
És a szerető, akit csak dugnak, de nem vesznek el feleségül?
Amúgy max. ezt úgy lehet elképzelni, ha valami “forever alone” ronda pasit kérsz meg rá, talán az nagy eséllyel bevállalja és örül neki.
Viszont feltételezem, hogy te is csak jópasiknál próbálkozol ezzel, akiknek van esélyük normális kapcsolatra s meg vagy lepōdve, hogy miért nem akarnak ilyesmit veled?
#15 Ahogyan írtam, szerintem csak a reményvesztett, magányos ronda pasiknak jönne be az ilyen.
Szerintem átlagos pasi se díjazná, nem hogy a “tipikus szépfiúk”
Ezt a kapcsolatot leghamarabb olyan formában tudnám elképzelni, ahol játszadozva rávezeted a férfit erre.
Ne haragudj, de ha így nyiltan leírod a pasinak, amiket ide írtál, az elég nevetségesen hangzik.
Voltak ilyen "alvóbarátaim", de egyiknél sem indítottam így, igazából mindegyikben volt egy kis izgalom, meg annak az esélye, hogy lehetne ennél több. Az elég hülyén hangzana, ha előre kijelenteném a pasinak, hogy ő ilyen szerepet tölt be az életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!