Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért nem írjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?

Figyelt kérdés
Baromira elegem van már belőle, hogy matchelünk egy sráccal, beszélgetünk hosszan, majd kiderül, hogy csak 168 vagy 174 cm.

2021. jún. 5. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
86%
60: Inkább nő jog és női elnyomás.
2021. jún. 5. 13:50
 62/89 anonim ***** válasza:
91%
ki mondta, hogy troll vagy? Pont, hogy tetszik a felfogásod, baromi ritka. Én is így gondolom, nem dől össze a világ, ha valaki tesz a dolgokért és nem csak ül és ölbe tett kézzel vár.
2021. jún. 5. 13:50
 63/89 anonim ***** válasza:
88%

61

amúgy lassan már igen. Amikor már minden kell, de még kellenek a 20. századi jogok is, a férfi keressen többet, ő fizessen randin, csak ő érdeklődjön és szórakoztasson, ő lakjon egy lakásban egyedül, ő dolgozzon 12-14 órákat a sok pénzért. Aztán ha ez nem telkesül, akkor a férfi hibája minden és esze ágába ne jusson p..ncizni, mert egy vesztes. Vagy megy a nyafogás, hogy a pasi nem ír neki, nem hívja randira, bunkó, miközben 2 mp lenne, hogy a leányzó (pl írjon) tegyen a dolgokért. De a többség csak ül, nyafog és kislány módjára toporzékol

És mindenzt azért, mert neki csak úgy jár.

2021. jún. 5. 13:58
 64/89 anonim ***** válasza:
42%
#59 Persze, hogy nem jegyezték meg, mert ha nem lennél magas, férfinak se néznének. Nézd csak meg, hogy ezen az oldalon is (és ennél a kérdésnél is) milyen undorító módon írnak az alacsony férfiakról. Semmiben nem másabb, mint a rasszizmus, mert itt is olyanról van szó, amiről az illető nem tehet és nem tud rajta változtatni.
2021. jún. 5. 14:05
 65/89 anonim ***** válasza:
50%

"A férfi keressen többet, ő fizessen randin, csak ő érdeklődjön és szórakoztasson, ő lakjon egy lakásban egyedül, ő dolgozzon 12-14 órákat a sok pénzért.":

Ezt csak mondják a nők, amikor ingyen vacsorát akarnak kapni a férfiaktól. Egyébként aki ténylegesen megdugja őket, jellemzően nem fizet egy fillért se és maximum a konditeremben végez komoly munkát.

2021. jún. 5. 14:48
 66/89 anonim ***** válasza:
11%

Na ehhez a témához mint társkereső férfi én is hozzászólok! Mi az hogy ti nők magasság alapján értékelitek a férfiakat hogy ez alacsony akkor bocsi kerti törpe nem kell a magas férfira meg ami 180 cm fölött van az meg álom pasi gigachad. Én nem titkolom 170 cm vagyok de a társkereső oldalakon önmagamat adtam sohasem hazudtam magasságom meg a súlyom 100%-osan megfelel a valóságnak részletes adatokat adtam meg magamról amik szintén valósak és mégsem találtam még onnan nőt magamnak már értem miért. Írta a kérdező hogy miért csak 168-174 cm-es pasikkal matchelek. Hát erre van szűrő beállítás hogy az 1. válaszoló írta, azt meg végképpen nem értem hogy miért a magasság dönti el egy pasinál hogy tetszen-e nőknek vagy sem. Inkább az emberek belső tulajdonságát kellene jobban megnézni de valamennyire jól nézzen ki. Régebbi gyakori kérdéses válasz amin lestem de valós volt 2 db férfi embert hasonlítottak össze elméletben:

Melyik pasi talál párt magának nehezebben az alacsony szépkülsejű fiú vagy a magas de ronda fiú. A válasz egyértelmű a magas de ronda fiú mert ugye a nőknek kertitörpe nem kell. Így amúgy már 1000%-osan tudom hogy társkereső oldalon miért mutatnak felém a nők kevés érdeklődést meg miért nem írnak vissza meg ha rájuk írok badoon miért van az hogy a chat elhalványodik és amikor rámegyek azt írha hogy xy nem szeretne csevegni velem mert ugye sajnálatos módon ilyen szülői géneket örököltem hogy 170 cm-es vagyok. Edzeni szoktam dolgozni is eljárok úgyhogy igazából tényleg nem értettem eddig hogy miért nem vagyok a nők számára vonzó pedig túlságosan vékony sem vagyok és kövér sem 170 cm vagyok és 70 kg. Sajnos be kellett látnom hogy párkeresés témában ez a 180 cm alattiság nagy hátrány lesz mert a legtöbb pasi 180 cm felett van és már mostanság a nők is nagyra nőttek 170 cm alatt nő sincsen nagyon már. Hát sajnálom hogy a legtöbb lány a magasságom miatt elítél pedig helyes, aranyos és megértő srác lennék de sajnos ilyen a világ, itt már bizonyos követelményeknek megkell felelni. Kicsit hosszú lett de tartalmas tele igazságokkal. Jó olvasást, ;)

2021. jún. 6. 18:53
 67/89 anonim ***** válasza:
77%

Sajnálom 66-os, de nincs igazad. A nők a két férfiból inkább választanák a jóképű alacsonyt, mint a magas rondát. De valószínűbb, hogy akkor már egyiket sem.

Most őszintén, ott van például Robert Downey Junior. Ő is 170 körül van. Szerinted az olyan külsejű pasikat, mint ő, elutasítják? Hagyjuk már. Egy férfi ha jóképű, akkor is bőven jut neki nő, ha csak 170 centi. Legfeljebb a 155-165 körüli nők között kell keresgélni. Sőt, keresnie sem kell, mert a nők jönnek maguktól.

2021. jún. 7. 08:00
 68/89 anonim ***** válasza:

‘mert a legtöbb pasi 180 cm felett van és már mostanság a nők is nagyra nőttek 170 cm alatt nő sincsen nagyon már.’

ez bullshit, ezzel csak magad mentegeted. a magyar nagyon alacsony nep, ferfiak kozott 175 az atlagmagassag kb es alig van 180 feletti ferfi, nok kozott pedig 170-nel kb mar magasnak szamit az illeto, mert ilyen 165 az atlag.

tehat ezek csak kifogasaok.

2021. jún. 7. 09:56
 69/89 anonim ***** válasza:
Pedig rengeteg a magas nő én 165 cm vagyok de szinte mindenki magasabb tőlem... főleg a fiatalabbak.
2021. jún. 7. 10:01
 70/89 anonim ***** válasza:
78%

"Robert Downey Junior. Ő is 170 körül van. Szerinted az olyan külsejű pasikat, mint ő, elutasítják?"

a milliárdos vasembert én sem utasítanám el, pedig hetero pasi vagyok XD

2021. jún. 7. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!