Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?
16 mondjuk azért mert ő 175+?
Én pl annyi vagyok, nem zárom ki a velem egymagasat, ha tudja azt kezelni hogy sokszor hordok magassarkút. A magyar férfiak nem tudják, külföldiek érdekes módon igen. Frusztrált törpékre senkinek sincs szüksége akik hisztiznek hogy ne vegyél fel magassarkút.
De nyilván vonzóbbnak látom a nálam magasabb pasikat és szerencsém van mert a pasim 183. A gyerekem apja 180, a fiam is magas lesz, magasabb mint az apja.
A TINDER egy szexpartner kereső.
Mit számít az ő vagy az én magasságom, amikor dugom a csajt?
22:
1. a tinder nem szexpartnerkereso
2. nem dugsz te senkit, max a markodat
3. ha mar szexre keresek pasit, olyat fogok, akihez 100%-ban vonzodom fizikailag es ebben benne van az, hogy magas legyen.
miert szexelnek ocsmany torpekkel, ha szexelhetek magas felistenekkel?:D na menj, dugd tovabb a markocskadat
#22 nem dugnék gyerektestű fickókkal, mintha az öcsikém vagy a fiam lenne 😒
(a 175 centis vagyok, akinél nagyon nagy vonzalom esetén belefér az ugyanekkora, de ez a limit, kisebb semmiképpen sem! De nyilván a magasabbakra bukom akikkel magassarkúban nagyjából egyforma vagyok.)
De legalább ne hazudjon. Élőben úgyis lebukik.
Egy 165 cm nő nem törpe, az kb átlag magas. És egy nőnél amúgy is előnyös dolog, ha nem égimeszelő.
A 175 centis pasi se törpe, valahol az is az átlag körül van férfiban.
Mégis kukázva van, mert az úrikisasszony magassarkúban feléje magasodik..
A nők kb. állati szinten vannak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!