Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, miért nem írjátok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?

Figyelt kérdés
Baromira elegem van már belőle, hogy matchelünk egy sráccal, beszélgetünk hosszan, majd kiderül, hogy csak 168 vagy 174 cm.

2021. jún. 5. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
65%

16 mondjuk azért mert ő 175+?

Én pl annyi vagyok, nem zárom ki a velem egymagasat, ha tudja azt kezelni hogy sokszor hordok magassarkút. A magyar férfiak nem tudják, külföldiek érdekes módon igen. Frusztrált törpékre senkinek sincs szüksége akik hisztiznek hogy ne vegyél fel magassarkút.

De nyilván vonzóbbnak látom a nálam magasabb pasikat és szerencsém van mert a pasim 183. A gyerekem apja 180, a fiam is magas lesz, magasabb mint az apja.

2021. jún. 5. 09:18
 22/89 anonim ***** válasza:
15%

A TINDER egy szexpartner kereső.

Mit számít az ő vagy az én magasságom, amikor dugom a csajt?

2021. jún. 5. 09:20
 23/89 anonim ***** válasza:
97%
Meet vannak lányok akiket nem érdekel. Engem zavar is ha csak a magasság van kiírva. Ha neked fontos valami, te írd ki. Ennyi erővel megkérdezhetném hogy a srácok miért nem írják ki hogy dohányoznak e, hogy mennyi alkoholt fogyasztanak, hogy hány testvérük van, milyen vallásúak. Ha mindenki preferenciáit kiírnák, teljes excel tábla kellene
2021. jún. 5. 09:22
 24/89 anonim ***** válasza:
28%
17: Igen. Ma már ez sem elég a nőknek. A 16 éves korban ragadt haj, a lapát áll, meg a vadász szem alap a mai nőnél. A diplomád meg égetheted el, hiszen lassan már a munkaerőpiacon sincs értéke, nemhogy a modern nőnél.
2021. jún. 5. 09:22
 25/89 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, a munkám miatt szinte minden nap magassarkút kell hordanom (irodai szett furcsán nézne ki lapos balerinával). Szeretem, ha van köztünk legalább 1-1,5 fej magasságkülönbség, így a 185 cm feletti pasikat részesítem előnyben.
2021. jún. 5. 09:23
 26/89 anonim ***** válasza:
46%

22:

1. a tinder nem szexpartnerkereso

2. nem dugsz te senkit, max a markodat

3. ha mar szexre keresek pasit, olyat fogok, akihez 100%-ban vonzodom fizikailag es ebben benne van az, hogy magas legyen.

miert szexelnek ocsmany torpekkel, ha szexelhetek magas felistenekkel?:D na menj, dugd tovabb a markocskadat

2021. jún. 5. 09:26
 27/89 anonim ***** válasza:
50%

#22 nem dugnék gyerektestű fickókkal, mintha az öcsikém vagy a fiam lenne 😒

(a 175 centis vagyok, akinél nagyon nagy vonzalom esetén belefér az ugyanekkora, de ez a limit, kisebb semmiképpen sem! De nyilván a magasabbakra bukom akikkel magassarkúban nagyjából egyforma vagyok.)

2021. jún. 5. 09:27
 28/89 anonim ***** válasza:
43%
Durva, 165 centis törpe nők is minimum 20 centivel magasabb pasit akarnak....
2021. jún. 5. 09:34
 29/89 anonim ***** válasza:
21%

De legalább ne hazudjon. Élőben úgyis lebukik.

Egy 165 cm nő nem törpe, az kb átlag magas. És egy nőnél amúgy is előnyös dolog, ha nem égimeszelő.

2021. jún. 5. 09:35
 30/89 anonim ***** válasza:
73%

A 175 centis pasi se törpe, valahol az is az átlag körül van férfiban.

Mégis kukázva van, mert az úrikisasszony magassarkúban feléje magasodik..

A nők kb. állati szinten vannak....

2021. jún. 5. 09:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!