Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?
50.-re.
Állj!
Akkor neked még rosszabb az esélyed, hiszen az 1000-ből ki kell vonnod a Tinderen kívüli pasikat, ha az életben nem ismerkedsz.
decuki
Nekem meg abból van elegem, hogy kiírjátok a bióba (már lassan mindenki), hogy ugyan írjon már a pasi, hiszen férfi. Ha ír, akkor le sem sz..rjátok.
192 vagyok btw, az életben nem volt nekem előnyöm sem online, sem offline;)
21
az, hogy a gyerek milyen magas lesz kb lutri. Családomban mindenki 175 max. Én majdnem 2 méter lettem.
"A 21. században vagyunk, ha nem ír a pasi, akivel matcheltünk simán ráírok én.":
Btw ez egy tipikus pill az incel stream -ből, viszont a nők nem igazán szokták beismerni. Szeritem te se írd, mert nem leszel hiteles.
jó. 1000 ből 1 normális van. Tegnap itt volt egy kislány, aki már hisztériázott és kikérte magának, hogy márpedig ő hercegnő és neki jár XY dolog.
Amúgy bunkónak hangozhat, de ha ennyire érdekel a magassága, egyből kérdezz rá.
Én kiírom, de mondom, sosem hozott előnyt, sosem jegyezték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!