Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem írjátok ki Tinderen a bioba a magasságotokat?
28.-nak.
Na igen, sok 160-170 centis csaj nem érti meg, hogy anatómiailag sokkal vonzóbbak a magas, 180+ centis, ez által hosszú lábú nők.
32: mi kozod van hozza, hogy mit keres?! ha talal magas pasit, miert faj az neked?! en mondjuk magas no vagyok, de a legtobb 165 koruli baratnom pasija magas, 180+os, mert egyszeruen ez a vonzo, ez a ferfias.
ocsmany ferfikent te is szep not keresel, nem? a kulonbseg csupan annyi, h mig egy 165 centis csaj siman talal magas ferfit, addig te nemhogy szep not, de meg not se talalsz.
Én csak azt nem értem, hogy itt a gyakorin miért szokott menni a kamu nyugtatás, hogy ne aggódjon, hogy nem magas, keressen alacsony nőt, stb. Semmi értelme.
Amúgy jól mutatja ez a kérdés is, hogy a gyakorin nőkből is szinte csak a legalja van. Olyan miatt gúnyolnak embereket, amiről nem tehetnek. Ez a legundorítobb emberi viselkedés.
33: Én is tudom, hogy a nők a gigachadre mennek, miközben az összes többi tulajdonságot ignorálják, csak akkor azt nem értem, hogy amikor egy incel az oldalon nem talál barátnőt, miért jöttök állandóan a személyiségünkel meg azzal, hogy a fejünkben van a probléma.
Ti magatok is igazoljátok, hogy nem így van.
36-al most kénytelen vagyok egyetérteni. Attól a kommenttől egyértelmű a provokáció hogy "165 centis vagyok de csak 185 feletti pasi kell", szerintem is pasi írta ki azok közül akik szerint ilyen felszínesek vagyunk mind. De mivel nem, és nem írunk ki ilyeneket, így megteszik ők helyettünk.
Onnan is látszik hogy troll hogy miután összeugraszt x embert megjön sápítozva hogy jaj de szomorú vagyok hogy mi lett az ártatlan kérdésem alatt, énittsevótam. Tipikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!