Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a butaság, hogy "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a butaság, hogy "a nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek"? Csak én látom úgy, hogy ez légből kapott állítás?

Figyelt kérdés
Nem igazán látom, hogy a nők "elférfiasodva" bányásznak, tűzoltónak, tetőfedőnek, aszfaltozómunkásnak állnának tömegével, hogy randira hívnák a férfiakat, vagy hogy állnák a cechet az első randin.

2021. jún. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
85%
Istenem mi megy itt 😂😂😂😂
2021. jún. 3. 15:11
 42/57 anonim ***** válasza:
70%

40-! Véleményt, de ő amellett érvelt, hogy praktikus vagy sem, és ebben nincsen igazatok nektek csak szimplán nem tetszik.

Én gördeszkázni szoktam, csak ritkán, mindezt nőként.

38. voltam

2021. jún. 3. 15:15
 43/57 anonim ***** válasza:
58%
Nem is írtuk, hogy nem praktikus, mert nyilván az. Csak nekünk nem jön be az a férfi, aki rollerral jár. Kötelező? Nem.
2021. jún. 3. 15:16
 44/57 anonim ***** válasza:
0%

#29: "Ja, akkor van az, hogy a rusnya, minden téren taszító "rendenssrácot" kellett volna választanunk, akinek lehetősége sem lenne megcsalni, mert egy nő sem állna le vele, ezért magunkra vessünk, mert "a nő választ"? :D"

Régen azt tanították, hogy a(z elő)joghoz felelősség is tartozik. Csak utóbbi kikopott a köztudatból.

Aláírom, hogy a férfiak esetében is, de azt a feminista mozgalmak akarták így, amikor a háztartásbeli nőt degradálták, a karrierista nőt pedig piedesztálra emelték. Pedig tudhatták volna, hogy egy seggel nem lehet két lovat megülni.

2021. jún. 3. 15:21
 45/57 anonim ***** válasza:
91%
Milyen előjog?? Hogy eldönthetem, milyen férfival kezdek? Hát elnézést...
2021. jún. 3. 15:23
 46/57 anonim ***** válasza:
80%

Wow, a ferfi "jobban" veri be a szeget:DD A nonek pedig a GENJEIBEN van a mosogatas. Ti tudtatok ezt??

Hat, neked sem kellett volna szulnod es ezt a hulyeseget tovabb adnod:(

2021. jún. 3. 15:37
 47/57 anonim ***** válasza:
21%

46# Te is egy buta ostoba, szöget beverni se tudó, jogsitlan, kocsitlan ruppótlan szutyok lehetsz.

Te akarsz nőt? Magad is egy antipasi vagy.

Már már nő! 😊

Keress magadnak faszit.

2021. jún. 3. 15:40
 48/57 anonim ***** válasza:
88%
Biztos én sem veszek kalapácsot a kezembe, ha van férfi, akire ezt rábízhatom. Nem a génjeink miatt, hanem mert neki ebben sokkal nagyobb a gyakorlata.
2021. jún. 3. 15:41
 49/57 anonim ***** válasza:
55%

46.

Neked mi van a génjeidben? Ha se mosogatni, se szöget beverni nem tudsz?

2021. jún. 3. 15:45
 50/57 anonim ***** válasza:

"Mert igen, az a férfi dolga"

És mert miért is?

2021. jún. 3. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!