Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a butaság, hogy "a nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek"? Csak én látom úgy, hogy ez légből kapott állítás?
Megint sikerült átmenni incel vergődésbe, és megmagyaráztátok magatoknak, hogy miért vagytok sikertelenek, miért nincsen semmitek, de még kézzel nem fogható értékeitek sem.
Amúgy nullák az érveitek, csak megint egyszerűbb így sajnáltatni magatokat, hogy mindenki más hibás, minthogy vennétek egy autót, vagy elmennétek egy jobb munkahelyre, vagy esetleg a külsőtöket próbálnátok rendbehozni.
Jár a taps. 👏🏼
Magad miatt legyél motivàlt, ne a nőkért!
15: pont nekem is ugyanez jut eszembe egy rollerező férfiról.
Pluszban még komolyan vehetetlen is a szánalom mellett.
24! Neked szánalmas, másnak praktikus, a fiadnak praktikus, mondjuk Lewis Hamiltonnak is praktikus. Akkor függetlenül attól, hogy én nem rollerezek hagy ne nézzük már le azt, aki rá merészel állni, csak mert praktikus neki, inkább gyalogolna inkább.
Csak kíváncsiság szintjén, ha fiad 22 évesen is fogja használni akkor ő is szánalmas lesz?
Hadd legyen az a véleményem, ízlésem, ami.
Meglepne, ha a fiam 22 évesen rollerral járna, nem autóval. Bicikli max.
A csúsztatás az most is nagyon megy.
Szánalmast és komolyan vehetetlent írtunk.
Ami pèldát pedig felhoztál a pilótákról, köszönőviszonyban nincs azzal, mikor egy inges, zakós férfi rollerrel megy munkába reggel.
Jól átmentünk incel agymenésbe tényleg. :D
Ez különösen tetszik?
"De még ha most rendes lány is vagy, mennyi ilyenről van történet, hogy a nő 40 fölött, 2 gyerekkel hülyült meg, beújított egy fiatal szeretőt és utána swingerekbe járt meg minden?"
És ha férfi csinálja ugyanezt?
Ja, akkor van az, hogy a rusnya, minden téren taszító "rendenssrácot" kellett volna választanunk, akinek lehetősége sem lenne megcsalni, mert egy nő sem állna le vele, ezért magunkra vessünk, mert "a nő választ"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!