Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez az állítás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez az állítás, amit egy fiúbaratom mondott?

Figyelt kérdés
"Szokj hozzá. A pasik 99%-a nem tudja, mit akar vagy max csak du. gni"

2020. júl. 16. 20:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
igaz, bár szerintem nem ilyen túzó arányban. nagyon sok pasi kötetlen szórakozást keres és nem is alkalmas többre, de! vannak igenis rendesek és szeretereméltóak, nem szabad őket is a silány tobbség miatt büntetni vagy megbélyegezni.
2020. júl. 16. 20:40
 2/16 anonim ***** válasza:
29%

Igaz, illetve kiegészíteném: a maradék 1%, aki tudja, többet akar, attól sírva fakadsz, ha hozzá kell érned akár egy ujjal is.

Az, hogy vonzalom is legyen + normális is legyen a másik, és megegyezzenek a céljaitok, értékrendetek, életmódotok, gyakorlatilag esélytelen.

2020. júl. 16. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
A kedves barátod, ne magából induljon ki:D
2020. júl. 16. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
20 év alatt igaz. Felette azért már van fogalma a legtöbb embernek, hogy mit akar az élettől. Bár attól is függ, hol ismerkedsz. Az én baráti társaságomban pl. minden srác mindig komolyat akart és senki nem volt ilyen "megdugokmindentmermenő'" ember. Szóval férfiként én inkább 10 százalékra mondanám azt a 99-et.
2020. júl. 16. 20:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Nőként én 80%-ra
2020. júl. 16. 21:02
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Tinikre igaz. 30 körül már a szex sokad rangú.

35F

2020. júl. 16. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ez az állítás elsősorban azokra a fiúkra igaz, akik a legtöbb nőt megkaphatják, akit kinéznek maguknak, ezért számukra már hiányzik a varázslat, a titok az egészből, valamint a vadászat izgalma.

Egyszer egy efféle fiú azt mondta (más szavakkal), hogy ő tulajdonképpen arról fantáziál, hogy végre valaki legyen már vele elutasító, mert úgy szeretné átélni a hódítás izgalmát.

Aztán ott vannak a kevésbé sikeresek, náluk pedig azt látom, akármennyire nyüszítenek egy, vagy tulajdonképpen egyáltalán nő után, amelyiket megkapják, azt már nem tudják értékelni.

Mondjuk a 99% szerintem is sok, de 50-60 százalék biztos ilyen.

2020. júl. 16. 21:26
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én csak olyan 30-40 férfiakat ismerek, akik évek óta egyedül élnek és nem akarnak ezen változtatni, mert megszokták a kényelmet.
2020. júl. 16. 21:26
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
8: Nézz kicsit jobban körül. A lakóközösségedben, a szomszédságban, rokonságban, haverok között, a kollégák között. Rengeteg 30-as és 40-es komoly kapcsolatban lesz. Szelektív az érzékelésed, és nem rájuk gondolsz először, hanem azokra akik "egyedül élnek és nem akarnak ezen változtatni". Rengetegen nem élnek egyedül.
2020. júl. 16. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem a kérdező vagyok, de szétnéztem. Sokan nincsenek egyedül, ez igaz. Kicsit vagy nagyon sz*r kapcsolatokban vergődnek. Az sem jobb.
2020. júl. 16. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!