Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez az állítás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez az állítás, amit egy fiúbaratom mondott?

Figyelt kérdés
"Szokj hozzá. A pasik 99%-a nem tudja, mit akar vagy max csak du. gni"

2020. júl. 16. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Azok nem tudják mit akarnak amikor nem jön be nekik a nő eléggé.

Érdekes egy bombázó testű szépségnél le sem lehet őket vakarni, egyből tudják mit akarnak.

2020. júl. 16. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
21:58, így van! 👏 👌
2020. júl. 16. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező, a kérdésre a válasz az, hogy részben igaz, de azért mindig kettőn áll a vásár.

Én saját személyes példámat tudom mondani, hogy én a következőképpen gondolkodtam: Alapból mindig szerettem volna tartós kapcsolatot (ennyiben nem igaz, hogy nem tudtam, hogy mit akarok), de alapból nagyon szeretek du gni is.

Nagyjából a randi 10-20. percében el lehet dönteni, hogy az adott csaj az "életem királynője, akitől gyerekeket akarok" vagy pedig a "néhány patront megér" kategóriába esik.

Elég sok randim volt életemben, eddig 2 hölgy esett az 1. kategóriába, ezek közül a második jelenleg a feleségem és két gyerekem anyja. A többi, nos, hát...aki hagyta magát, az megvolt, aki nem, az nem. Felejtősek.

Beszélgetések alapján a barátaim elég nagy része így gondolkodik...

2020. júl. 16. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan, mire értette fiú barátod, de abban egyetértek, hogy sokszor azt se tudják, merre vannak arccal. Még akkor sem, ha egyébként egy valóban normális egyénről van szó. Páromnak kapcsolatunk elején olyan h*lye megmozduládai voltak, amiket így 5 évvel később nem tud mivel magyarázni. Igazi idióta volt az elején, csoda, hogy nem dobtam ki. Ellenben most minta pár. Odaadó, kedves, rettenetesen figyelmes. Bár rám sem lehet rám ismerni, teljesen más vagyok, mint korábbi kapcsolataimban. Szóval ez szerintem nem specifikus a férfi nemre. Idő, mire valóban beforr valakinek a feje lágya, pedig huszonévesen jöttünk össze.
2020. júl. 16. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Aki ezt mondta neked, értelmes egy jószág lehet. Őt zavarja valószínűleg hogy csak barátok vagytok.
2020. júl. 16. 23:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is körbenéztem. Aki meg párkapcsolatban van, az esetek 80%-ban jó rosszban... Ezért felesleges valakivel lenni, hogy lemondja, nincs egyedül
2020. júl. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!