Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez az állítás, amit egy fiúbaratom mondott?
Azok nem tudják mit akarnak amikor nem jön be nekik a nő eléggé.
Érdekes egy bombázó testű szépségnél le sem lehet őket vakarni, egyből tudják mit akarnak.
Kedves kérdező, a kérdésre a válasz az, hogy részben igaz, de azért mindig kettőn áll a vásár.
Én saját személyes példámat tudom mondani, hogy én a következőképpen gondolkodtam: Alapból mindig szerettem volna tartós kapcsolatot (ennyiben nem igaz, hogy nem tudtam, hogy mit akarok), de alapból nagyon szeretek du gni is.
Nagyjából a randi 10-20. percében el lehet dönteni, hogy az adott csaj az "életem királynője, akitől gyerekeket akarok" vagy pedig a "néhány patront megér" kategóriába esik.
Elég sok randim volt életemben, eddig 2 hölgy esett az 1. kategóriába, ezek közül a második jelenleg a feleségem és két gyerekem anyja. A többi, nos, hát...aki hagyta magát, az megvolt, aki nem, az nem. Felejtősek.
Beszélgetések alapján a barátaim elég nagy része így gondolkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!