Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a butaság, hogy "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a butaság, hogy "a nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek"? Csak én látom úgy, hogy ez légből kapott állítás?

Figyelt kérdés
Nem igazán látom, hogy a nők "elférfiasodva" bányásznak, tűzoltónak, tetőfedőnek, aszfaltozómunkásnak állnának tömegével, hogy randira hívnák a férfiakat, vagy hogy állnák a cechet az első randin.

2021. jún. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
50%
#6 még ha legalább lovaskocsit vezetne... :D
2021. jún. 3. 14:06
 12/57 anonim ***** válasza:
51%
Személyautóm van :)
2021. jún. 3. 14:07
 13/57 anonim ***** válasza:
40%

7! Kapaszkodsz? Igen az, mert arra egy 150 kilósra hízott vagy éppen ruhával együtt 40 kilós "férfi" is képes, hogy beüljön a mai kocsika és levezessen X kilométert.

Még a rollerezéshez is több erő meg kitartás kell.

mint mondtam ma csak az nem vezet autót, aki nem akar. Ennyi. SEMMI férfias nincs benne, semmi! Sőt a mai városi ABS, GPS, BBC, CNN mindenféle hárombetűssel felszerelt kocsik korában, amik lassan magukat vezetik, sőt sok korlátozottan már képes rá, legfeljebb tényleg azok tartják ezt macsós dolognak, akik az idősebb generációból származnak, mikor még a "férfi dolga volt a vezetés". Akkor is azért volt az mert a ők többsége szarabbul keresett nem futotta nekik jogsira meg saját autóra.

Ma már semmi férfias nincs benne, ha "apuci vezet" vagy akkor az is férfias, hogyha valaki tolja a bevásárló kocsit a Lidl-ben? Mert végülis az is "kocsi"...

2021. jún. 3. 14:13
 14/57 anonim ***** válasza:
#13 pedig én szoktam tolni férfiként, főleg ha van benne 30-40kilónyi cucc. :D
2021. jún. 3. 14:16
 15/57 anonim ***** válasza:
23%
Nem vagyunk egyformák. Nekem a vezetés férfias. A rollerozó férfi viszont szánalom kategória.
2021. jún. 3. 14:18
 16/57 anonim ***** válasza:
26%

3-as!

Amikor azt látjuk mindenhol, hogy bizonyos férfiaknak (teljesen mindegy, hogy alfa, Chad vagy akármilyen jelzővel illeted őket) SEMMIT sem kell tenniük a nőért, sőt, sokszor a nő teper értük, akkor szerinted mennyire leszünk motiváltak a klasszikus férfi értékekben? Főleg, ha azt is látjuk, tapasztaljuk, hogy mennyire NEM vevő rá nagyon sok nő, vagy maximum kellemes szabadidőpartnerei leszünk, majd a randi végén elköszön és megy a dugópajtijához?

A felelősség vállalása meg kész gazdasági öngyilkosság lenne ebben az esetben.

Szerinted egy olyan világban, ahol azt látod, hogy bizonyos random emberek érdemüktől és teljesítményüktől FÜGGETLENÜL különböző időintervallumokban különböző összegű, gyakran egész magas fizetéseket kapnak, eközben más ember nem elég, hogy minimálbérért végigdolgozza az életét a csavargyárban, de szintén érdemtől és teljesítménytől függetlenül sokszor sem erkölcsileg, sem anyagilag nem jutalmazzák őket, időnként kimarad 1-1 fizetés, ha reklamál, akkor a hivatástudatra hivatkoznak, meg "bezzeg vannak emberek, akik ingyen is dolgoznak, nem ennyire anyagiasak, a magadfajtáknak a szociális segély való, ott dolgozni se kell és kapod a pénzt".

Egy ilyen világban mennyire vagy motivált? Na mennyire?

És most hiába mondod, hogy te nem ilyen nő vagy, te idegen vagy a szintén idegen férfi számára. Fogalma sincs róla, hogy te rendes lány vagy-e. De még ha most rendes lány is vagy, mennyi ilyenről van történet, hogy a nő 40 fölött, 2 gyerekkel hülyült meg, beújított egy fiatal szeretőt és utána swingerekbe járt meg minden?

2021. jún. 3. 14:20
 17/57 anonim ***** válasza:
84%

"A rollerozó férfi viszont szánalom kategória."

Akkor ez lesz az új fecske alsó meg a zokniszandál, amivel instant lehet kukázni a férfit, anélkül, hogy megismernéd?

2021. jún. 3. 14:23
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

#10! Ennek csak a hagyomány az oka, a saját kocsiját vezesse ő a sajátomat én, a közöset meg felváltva, akinek kedve van.

Én ezt vallom.

üdv

27/N

2021. jún. 3. 14:24
 19/57 anonim ***** válasza:
74%

Szeeintem van benne igazság. Pl öltözködésben, viselkedésben.

Egy csomó pasi (főleg a fiatalabbak) úgy öltöznek mint a nők, sok nő pedig tök pasisan öltözik.

Sok férfi nem elég tökös hogy lépjen, sok nő pedig nem nőies, neki kell felszedni a pasit.

Sok ilyen példát lehet még hozni.

2021. jún. 3. 14:25
 20/57 anonim ***** válasza:
58%
Igen, nekem a roller az a zokniszandál. Nem akarok amúgy ismerkedni, van párom.
2021. jún. 3. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!