Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a butaság, hogy "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a butaság, hogy "a nők elférfiasodtak, a férfiak elnőiesedtek"? Csak én látom úgy, hogy ez légből kapott állítás?

Figyelt kérdés
Nem igazán látom, hogy a nők "elférfiasodva" bányásznak, tűzoltónak, tetőfedőnek, aszfaltozómunkásnak állnának tömegével, hogy randira hívnák a férfiakat, vagy hogy állnák a cechet az első randin.

2021. jún. 3. 13:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer randira hívott egy srác az egyetemen, amit elutasítottam, mert nem érdekelt. Erre teljesen felháborodott és a fejemhez vágta, hogy úgyse kellenék neki (akkor minek hívott el egyáltalán... ?) és hogy amúgy is túl férfias vagyok. Amikor rákérdeztem, hogy mire gondol, azt válaszolta, hogy túl magabiztos vagyok, meg mi az már, hogy például férfi nélkül is merek külföldre menni. Hát nem tudtam erre mit mondani, de azóta nem szentelek az ilyen gondolatoknak többet.
2021. jún. 3. 14:47
 32/57 anonim ***** válasza:
80%

26! Van az ízlés, meg van ami praktikus. Szerintem a fogkefék férfiatlanok és ízléstelenek, de azért javaslom minden férfi használja őket. Persze ezt nem gondolom így, csak igyekszem rávilágítani az érvelésed hibájára, attól, hogy valami neked nem tetszik még nem lesz semmivel sem rosszabb vagy jobb.

Aztán majd lehet meglepődsz!

28! Azért ha inges-zakós férfi, akkor csak komolyan veszik valahol, nem? 🤔

Tudod nem azon múlik valakinek a komolysága vagy a képzelt szánalmassága, hogy mivel közlekedik, csak ti hisztek ezt.

Akkor nézzük visszafelé, ha valakinek drága kocsija van az attól már komoly-felelős ember? Szerintem nem, lehet örökölte a pénzét, lehet nyerte, lehet kölcsönben van nála a kocsi.

2021. jún. 3. 14:51
 33/57 anonim ***** válasza:
19%

26-os vagyok: ez az én ízlésem. Ízlésen pedig ugye kár vitatkozni. Szerintem amúgy a fogkefe sem férfiatlan. A rollerral közlekedés meg az.Ez nem érvelés, csak tetszik vagy nem tetszik, ennyi.

Meglepődök...? Min?

2021. jún. 3. 14:53
 34/57 anonim ***** válasza:
38%
Ha neked nem tetsző véleményt nyilvánít, az nem érvelési hiba. Visszafelè is igaz:attól, hogy a roller mellett kardoskodsz, nem lesz férfiasabb.
2021. jún. 3. 14:54
 35/57 anonim ***** válasza:
66%

33-34! Akkor mondom egyszerűen, hogy értsetek és részemről itt lezárom ezt a hisztit veletek, mert ez az!

Attól, hogy ti mit gondoltok se a roller, se a görkorcsolya se a toszikocsi vagy bármi más nem férfiatlan, az autó meg nem férfias, mindenki azt használja, amelyik neki legpraktikusabb. Én így állok hozzá, meg a normális többség, a többi az csak divat vagy éppen a ti véleményetek.

2021. jún. 3. 14:58
 36/57 anonim ***** válasza:
33%

Itt egyedül Te hisztizel, mert magadra veszed más véleményét, ízlését.

Senki nem mondta, hogy az én ízlésem miatt bárki is dobja el a rollert. Rollerozzon, görkorcsolályázzon, nekem totál mindegy. Nekem nem szimpi és ennyi.

2021. jún. 3. 15:01
 37/57 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen. Elegánsan lezárod a saját hisztidet. :D

Persze ott van, hogy a normális többség a te véleményedet osztja, a miénk pedig divat és a mi szubjektív véleményünk.

El kell keserítselek:a te kis tyúksz@ros véleményed is ugyanolyan szubjektív, mint bárki másé. Semmivel sem értékesebb vagy tükrözi jobban a valóságot.

Ülj le, 1-es.

2021. jún. 3. 15:01
 38/57 anonim ***** válasza:
83%

Eddig ebbe a fene komoly vitába a rollerről nem szálltam be, de én magam részéről leszarom ki mivel jár, és tényleg nem értem itt mi ez a sivalkodás a rohadt roller ellen!

ha rollerezni akar egy pasi, rollerezzen.

Én meg gördeszkázni szoktam.

2021. jún. 3. 15:05
 39/57 anonim ***** válasza:
41%

5# Hát ez az, hogy meg tudná csinálni, mégse csinálja!

Mert ott a nő, az vezet helyette, mert mit tud tenni szerencsétlen nő, ha nem rukkol elő azzal a pasi, hogy majd Ő!

Az a férfias, ha kiveszi a nő kezéből a férfias dolgokat, és átveszi azokat.

De mondhattam volna azt is hogy beverni egy szeget kalapáccsal a falba. Azt is meg tudom nőként csinálni ha muszály, persze nem olyan ügyesen mint a pasi, de vegye át az ilyen dolgokat.

És fordítva is így van. Tudom hogy el tud mosogatni egy férfi, de átveszem mert mégiscsak jobbak vagyunk ebben. És át is adja, nem sértődik meg, és nem is várja el sem.

Azzal meg ne gyere hogy bicikli, meg erő kell hozzá, mert az pont nem ide tartozik.

4# voltam

2021. jún. 3. 15:07
 40/57 anonim ***** válasza:
53%
Senki nem szabta meg, hogy ki rollerezzen, csak született róla két női vèlemény, amitől a hisztis kis barink ledobta a láncot, aztán elviharzott.
2021. jún. 3. 15:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!