Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő tényleg csak kényszerből van együtt magyar pasival, de valójában roma, néger, arab, stb egzotikus pasikra vágynak?

Figyelt kérdés
Nők mondták ezt nekem, szóval nem kamu szerintem.

2021. máj. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Nem mindegy én mit gondolok? Én csak kiírtam egy kérdést. Úgy is nektek van igazatok mint mindig....
2021. máj. 30. 13:04
 52/61 anonim ***** válasza:
91%
De, nekünk mindegy. Meg neked is, hogy mi mit gondolunk. Így kár kérdést feltenned.
2021. máj. 30. 13:13
 53/61 anonim ***** válasza:
21%
Igen, divat a különféle színes hulladék. A "fehér" (itt: magyar) nőknek az általad felhozott csoportok az ideáljaik. A férfiaknál meg az ázsiai nők vannak ilyen helyzetben.
2021. máj. 30. 13:46
 54/61 anonim ***** válasza:
92%
Romára biztosan nem. Tudod ki akarja egész nap azt szagolni.
2021. máj. 30. 14:36
 55/61 anonim ***** válasza:
74%
Én csak magyar pasival lennék együtt. Nem mindenki egyforma.
2021. máj. 31. 01:37
 56/61 anonim ***** válasza:
62%
Akkor az asszony velem szerencsés... :D Sötétbarna hajam van, majdnem fekete, mellé kékes-zöld szemem (egy nagyon kicsi barnával) és kreol bőr. Szóval megvan az "egzotikus" külső és ennek ellenére magyar vagyok. A család fele meg rasszista (volt)... :D
2021. máj. 31. 15:09
 57/61 anonim ***** válasza:
18%
Igen, most az a "divatos", a szép, mint amilyennek a Drek nevű felhasználó leírta magát. Persze az hátrány, ha az ember nem "valódi" külföldi, de azért sokkal jobb helyzet, mint amiben én vagyok. Pedig anyám kreol bőrű, és zöld szemű.
2021. máj. 31. 16:01
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő mondta neked? Hol találkoztál a legtöbb nővel? Már sok nővel se könnyű beszélni, de többel és a legtöbbel az már iszonyat meló.
2021. jún. 1. 01:03
 59/61 A kérdező kommentje:
Jó, lehet párkapcsolatra magyar férfi kell nekik, rt az "unalmas" magyar férfi biztosabb háttér nekik ha gyereket akarnak szülni, de dugni csak az ilyen egzotikumokkal akarnak ez tény.
2021. jún. 1. 07:52
 60/61 anonim ***** válasza:
83%

Ez bizony tény mert a gyk főlúzere aszonta 👏😂

Neked tuti van vmi mentális betegséged, elképesztő erőszakosan és agresszívan próbálod a tévképzeteidet másokra erőltetni minden nap minden kérdésedben és kommentedben. Állandóan ezek a tények és Egyetemes Igazságok az ilyen-olyan szemét, mindegyforma r.banc nőkről, miközben életedben egynek se kerültél a közelébe. Szánalom.

2021. jún. 1. 08:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!