Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő tényleg csak kényszerből van együtt magyar pasival, de valójában roma, néger, arab, stb egzotikus pasikra vágynak?

Figyelt kérdés
Nők mondták ezt nekem, szóval nem kamu szerintem.

2021. máj. 30. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Edicrus, úgy van a francokat.. A legtöbb nő alapból szóba se áll mackósabb, elhízottabb pasival, a vékony nők főleg nem, de már a bálna kategóriás 120 kilósaknál is gyakran elvárt manapság, hogy kigyúrt sportos hapsijuk legyen. Nem kell bedőlni az itteni kamugépeknek. Itt GYK-n szinte mindenki hazudik sajnos, tisztelet a kevés kivételnek.
2021. máj. 30. 11:25
 32/61 anonim ***** válasza:
95%
Jó, akkor biztos hazudok 😂😂😂 és a kövér exeim vagy izomból álltak vagy éppen 50kgosak voltak.
2021. máj. 30. 11:26
 33/61 anonim ***** válasza:
96%

A nővérem gamer és mivel viszonylag kevés nő játszik (legalábbis kevesebb) ezért nagyon hamar sokan érdeklődni kezdtek felé. Olyan srácok hívták randira, hogy csak lestem. Ő mégis egy mackósabb sráccal állt le, mert ő vele érezte az összhangot leginkább (teszem hozzá, a nővérem egy alacsony és vékony lány). Lehet nem ez a leggyakoribb felállás, de ne tégy már úgy, mintha nem létezne.

Nálam például kizáró ok a túlsúly, vékony, sportos nőként nekem szintén a sportos srácok jönnek be, a barátom is ilyen. Nem a kigyúrt állat, hanem akin látod, hogy rendszeresen edz, de ennyi.

2021. máj. 30. 11:28
 34/61 A kérdező kommentje:
34# Már ne is haragudj, de ezt az erölködésedet csak a piros gombok nyomkodásával tudom nyugtázni.
2021. máj. 30. 11:29
 35/61 A kérdező kommentje:
#35 Neked is ment egy piros bocs..
2021. máj. 30. 11:30
 36/61 anonim ***** válasza:
95%
Nyomkodjad a piros gombot, engem nem zavar, meg szerintem mást se. Ha ettől vagy kielégült és boldog, mert punci nem jut neked, ám legyen. Na nyomjad gyorsan erre is a pirosat.
2021. máj. 30. 11:31
 37/61 anonim ***** válasza:
95%
en a gyokernek barmit irhatunk, nem kepes tullatni a sajat agymosott incel teoriain:D most biztos felall neki, hogy jol leszavazhat embereket.
2021. máj. 30. 11:32
 38/61 anonim ***** válasza:
92%

A kérdezőből süt az irigység 😂😂😂

Nem a mi hibának hogy neked nincs nőd.

Kelj fel és járj😉

39/61 anonim ***** válasza:
93%

Csak nyugodtan, a saját szánalmasságodat mutatod ezzel. Minek teszel fel egy kérdést, ha utána nem törődsz a válaszokkal? Értem én, hogy frusztrált és magányos vagy, de ennek van bármi értelme? :D

40/61 anonim ***** válasza:
94%
Es ez teszi boldoggá, hogy nyomkodja a pirosat😂😂😂😂 elájulok 😂😂😂😂😂😂
2021. máj. 30. 11:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!