Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak kényszerből van együtt magyar pasival, de valójában roma, néger, arab, stb egzotikus pasikra vágynak?
#33 Lényeg hogy a te torz valóságod az az Egyetemes Igazság 😒
A magyar nőknek tényleg nagyon nagy részének bejönnek a magydarab pasik, és macinak, mackósnak nevezik. Ami még érdekesebb hogy a legtöbbjük alacsony vékony csaj. Nekem nem jönnek be pedig magas vagyok, de tudom hogy sokaknak igen, miért kéne ezt megkérdőjelezni? Szerinted azért hazudják itt hogy nekik a mackós pasik tetszenek hogy téged bosszantsanak?
Az meg egyenesen vicc hogy szerinted azért vannak a magyar nők magyar pasikkal mert nem jut nekik cigány, fekete vagy arab. Te ezt a sok sületlenséget halál komolyan gondolod vagy trollkodsz? Ha előbbi akkor van baj a toronyban, nem is kicsi.
42.
Az a gond, hogy még hirdeti is. Én zöldet adtam a nekem szánt válaszokra és remélem, hogy igazuk van - és talán egyszer megszabadulok az alkatomból eredő súlyos önértékelési zavaraimon. Bár már régen úgy állok hozzá, hogy csak azoknál lesz egyáltalán esélyem akiket ez nem zavar, és pont ezért érdekelt, hogy létezik-e ilyen. És ha igen, akkor vajon milyen mértékben...
46.
Szerintem ő ezt inkább úgy érti, hogy "jobb híján", csak az incel-retorika szereti az erős túlzásokat alkalmazni.
De még ez a "jobb híján" dolog sem működik, ez mindennapos volt ezelőtt 40 évvel (szar világ is volt, el is vált már mindegyik ilyen páros), és előtte (amikor kellett házasodni a tanácsi lakásért vagy az előrejutásért), de mára azért ez szerencsére nincs így.
És amúgy jobb egyedül, mint egy mérgező kapcsolatban. Mondom ezt úgy is, hogy néha nagyon letör a magány (nem az egyedüllét, hanem maga a magányosság érzése), de még ez is jobb, mint mondjuk egy olyan emberrel lenni aki mindenbe beleköt, sérteget vagy bánt.
Igen, főleg a roma... 😀
Viccet félretéve, nekem pl.egyáltalán nem jön be más bőrszínű férfi. Még a mediterránok is határeset.
Igen,mivel ,a fehérekből van a legkevesebb a világon.Ha jól tudom az ázsiaiak,indiaiak,és a feketék vannak a legtöbben.És ha első sorban mindenki a saját rasszához valót keres akkor bizony a fehér a legkevésbé kelendő.
De ha csak hazánkra és a hazai nőkre vonatkozik a kérdés...akkor kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!