Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak kényszerből van együtt magyar pasival, de valójában roma, néger, arab, stb egzotikus pasikra vágynak?
Nem én vagyok a legjobb, hogy ezt kivesézzem, mert külföldi párom van (mondjuk külföldön élek, nem is találkozok magyarokkal), de szerintem van egy kis ferdítés a kérdésedben.
Ha a tizenhárom legjobb magyar barátnőmet nézem, akiknek jól tudom a kapcsolati státuszát és az ízlését, közülük heten szinglik, hatan vannak kapcsolatban. Hatból öten magyarral vannak együtt és nem kényszerből (miért is lennének kényszerből?), egyikük pedig spanyollal.
Alapvetően mindegyiküknek a fehérek jönnek be (korábbi párokból, plátói szerelmekből, ideálokból kiindulva), egyikük van, akinek az ázsiaiak tetszenek (ő maga is az) és egy, akinek az arab külsejűek, de mondta, hogy csak akkor jönne össze arabbal, ha Európában született és nem követi az általános arab értékrendet. Neki most magyar párja van és teljesen bele vannak bolondulva egymásba.
Vannak nők, akiknek az általad írt típusok tetszenek, ahogy vannak férfiak, akik az ázsiai nőkre vannak ráindulva. Viszont szerintem túlzás azt állítani, hogy a 10/10-es nők mind ilyen férfiakkal vannak. Amíg Budapesten éltem, alig láttam feketét és arabot is inkább szintén arabbal.
Nálam például a cigányok és a feketék soha nem kerülhettek szóba, mert egyszerűen nem jönnek be, és előbbiből kevés a kivétel, aki kulturált háttérrel rendelkezik. Arabokból pedig szintén ritkán látok számomra vonzóakat (ők is inkább félvérek), de ott meg legtöbbször nagyon más a kultúra és világlátás. Utasítottam el már feketét és arabot is, bár más okok miatt.
Amúgy attól, hogy nő mondta neked, még lehet kamu, hiszen könnyen lehet, hogy csak viccelt. Ha komolyan is gondolta, nem ő képvisel minden nőt. Legfeljebb magáért és azokért beszélhet, akiket tényleg jól ismer.
26/N
amugy erzek nemi ellentmondast. incel barataid szerint a nok mindig
‘felfele’ valasztanak, tehat a gazdag nyugati pasikra mennek. szerinted meg cigokra meg afrikaiakra? lool
ugyanannyira ostobasag mindket elmelet, cssk probaltok valami baromsagot kitalalni, hogy a csunysgonosz magyar noknek miert is nem kelletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!