Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő tényleg csak kényszerből van együtt magyar pasival, de valójában roma, néger, arab, stb egzotikus pasikra vágynak?
Nem tudom te melyik csatornát nézed
Én kimegyek az utcára és rengeteg gyönyörű magyar nőt látok magyar férfi mellett
Lehet szelektív a látásod és csak a csúnyábbacskákra vagy kiélezve.
Hozzá teszem a szépség relatív. Ami neked ocsmány és dagadt az másnak szép.
Vannak vegyes házasságban élők a környezetemben, a 10/10 lehetséges, attól függ, hogy kinek mi az a szint. Afrikai férfi ismerőseim mind erősen túlsúlyos nőkre pályáznak, imádják őket, és így is házasodtak, akik akartak. Nekik ez a 10/10.
Arab/törökök a szőkékért vannak oda.
Roma férfiak azt szeretik, ha a nő szét van csicsázva. Műköröm, műhaj, erős smink, tűsarkú...
Szép arc közös mindegyikben.
Nem látom, hogy kifejezetten mai fehér ember szexideáljaival lennének együtt. Egyrészt igényük sincs rá, másrészt az európai nőknek sem ők az ideál. Értelmes, szép nő nem arabot akar, hiszen a kutyának sem hiányzik, hogy üsse, mint a lovat, ha ennél jut sokkal jobb magyar férfi. Plusz csúnyák is, nagyon kevés fekete/ arab/ cigány férfi van, aki jóképű, a magyarok szebbek.
24 és 26
Ez fordított nemekkel is így van vajon? Remélem. (Semmi provokáció, tényleg csak remélem, hogy így van)
Nem értem ez miért meglepő. Az én munkahelyemen például rengeteg kolléganőmnek van erősen túlsúlyos párja.
Természetesen attól hogy túlsúlyos férfiak még adnak magukra. Igényes a külsejük. De ami a legjobb, hogy mindegyiküknek annyira jó humora van és olyan jó társasági emberek. Az ember rendesen jobb kedvű lesz a társaságukban 😅
Nekem nem volt soha esetem a mackós pasi, nem is volt még túlsúlyos párom, viszont hazudnék ha azt mondanám nem tetszett nekem egy sem az elmúlt pár évben.
Volt akinek annyira tetszett a stílusa és humora, hogy egyszerűen nem érdekelt mennyire nagy darab.
De természetesen felesége volt így soha nem lett belőle semmi.
Edicrus, igen, sok magyar nő van, akinek tetszenek a még nem kórosan elhízott férfiak. Pár hete az asszonysutyorgóban volt ez téma, rengeteg nő büszkélkedett a nagydarab párjával.
Nekem is bejönnek, az apatestért meg meg vagyok halva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!