Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fura, hogy kicsit "egzotikusabb" (vörös, szeplős) csajjal akarok összejönni? Vagy bolondnak néznek, vagy nagyképűnek, de nem értem miért?
Mindig is tetszett az eredeti vörös haj, és a hozzá tartozó fehér szeplős bőr - nem igazán volt még barátnőm, de ilyen csajjal szeretnék összejönni.
Ez miért olyan felfoghatatlan az ismerőseimnek? (Azzal jönnek, hogy milyen nagyra tartom magam, meg nagyképű vagyok, vagy bolondnak néznek).
Most is hajt rám a szomszéd csaj (barna haj, barna szem), kedves, de valahogy ne tudom elképzelni, hogy évek múlva minden nap mellette ébredjek, valahogy olyan unalmasnak, hétköznapinak tűnik.
u.i.: Persze a belső is számít, de ezen a téren rugalmasan állok hozzá (van amit nem tolerálnék), de sokminden abszolút nem zavart, amin mások kiakadtak volna.
28/F
Volt már két barátnőm, de nem tartott sokáig - tucatlányok voltak, unalmas volt, nem hoztak lázba, mindig az járt a fejemben, hogy "ez nekem nem megy, nem ezt az életet akarom".
Az elmúlt években a vállalkozásommal foglalkoztam, és most, hogy kezd nyereséget termelni, az ismerőseim ilyen aranyásó csajokat próbálnak rámsózni... elegem van belőle, valamiért nem értik, hogy abszolút nem érdekel.
Vörös szeplős csajjal nem csak a külseje miatt akarok összejönni - mint írta, a belső is számít, és tapasztalatom szerint az ilyen csajok vagy tündérien aranyosak (szerény, jólelkű, bájos lányok, ami nekem bejön), vagy ördögien rosszak, és mindig valami őrültségen jár az eszük (ami szintén bejön).
"Álomkép" - annyira nem merész álom, tekintve, hogy a korombeliek toppmodel csajokról álmodoznak (magas, karcsú, szolizott, szilikon, stb.)
Nem is tudtam, hogy a hajszínből látszik a személyiség :D Látod, ha ilyeneket mondasz (én speciel mesében és filmekben láttam, hogy így illetik a vörösöket) nem is csoda, hogy hibbantnak néznek a barátaid. Ennyi sületlenséget.
Inkább ismerd el, hogy felszínes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!