Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tüntessem el a vörös...

Hogy tüntessem el a vörös színt a hajamból? Vagy, hogy tartsam meg azt a színt amit szeretnék (az a probléma, hogy a festék nagyon hamar kikopik belőle, és teljesen más a szín)? Fodrászhoz nem akarok menni

Figyelt kérdés

Több kérdésem is van, ugyanis elegem van már a hajamból, sehogy sem áll, és sehogy sem néz ki....

Eredetileg mindig a padlizsán színt szeretném elérni, annyira tetszik , hogy sötét de mégsem fekete.... és a lila színt is szeretem! Szóval ez lenne a tökéletes hajszín, de mindig csak addig tart míg frissen van festve. Egyszer kétszer megmosom aztán már vörös meg piros! Mit csináljak vele? Mindenféle festéket próbáltam már szinte és minddel ez volt a helyzet.

Aztán most úgy döntöttem ha ti sem tudtok nekem segíteni, akkor szeretnék valami más szín, de nem tudom milyet. Barnászöld szemem van és világos bőröm eredetileg barna a hajam, mit ajánlanátok?

Kérlek segítsetek fodrászhoz nem akarok menni.

2013. jan. 19. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Az lenne a jó megoldás, ha ugyanabból a márkából választanál egy természetes színt (amilyen mélységűt akarsz), pl. itt sötétbarnát (2.0 számú, azaz a kettes az a sötétbarna, a 0. az az, hogy természetes árnyalat, tehát sem rezes, sem hamvas). a fodrászkellékboltban így vannak általában számozva.

Ehhez válaszd ki azt a padlizsán árnyalatot, ami neked kell!

Ha most elég sötét a a hajad, akkor jó is, lekopni nem fog.

Válassz egy sötétbarnát+egy padlizsánt. Keverd össze, vidd fel. Elvileg majdnem fekete lesz, de padlizsán beütéssel.

A hajfestékek ugyanazok a márkák legyen!

2013. jan. 19. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy legyen középbarna+padlizsán, az is elég sötét lesz szerintem ;)
2013. jan. 19. 19:48
 3/4 A kérdező kommentje:
keverjem össze a két színt? elég dúrván hangzik :)
2013. jan. 20. 00:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Drágább hajfesték kell, ezek az 1000 Ft körüliek ilyen lekopósak.
2013. nov. 17. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!