Guggolással van 1 kis problémám amikor felakarok állni némelyik ismétlésnél előre akarok dőlni tehát az egyensúlyommal van probléma . Irány a gugolókeret? Vagy máshogy kell kiküszöbölni ezt a problémát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 18:00
1/6 anonim válasza:
guggolj többet akár kis súllyal vagy súly nélkül. És fejleszd az egyensúlyod, egylábas gyakorlatokkal vagy jógázz mondjuk. Ha a "gugolókeret" nálad a smith gép akkor azt mondom azt semmikép ne használd.
2/6 anonim válasza:
mi úgy szoktuk csinálni,hogy nem combból csináljuk hanem próbáljuk azt mintha egy székre ülnénk le
tehát a lábszár egyenesen áll és úgy
eleinte ezt mi úgy gyakoroltuk, hogy az edzőterembe a peremre leültünk majd felálltunk ez viszont annyival jobb, hogy sokkal megterhelőbb mert a "normál" guggoláshoz vagyunk szokva
kb. érthető ahogy leírtam? nehezen tudtam megfogalmazni viszont ha van valami kérdésed írj szívesen válaszolok
3/6 anonim válasza:
gyakorold ki a fallal szemben végzett guggolást,mert valszeg alap kivitelezési problémáid lehetnek.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek szerintem is most ugy próbálom hogy pl:fakockát megfogom odáig gugolok és minig csökkentem a magasságát
2013. jan. 5. 19:25
5/6 anonim válasza:
Csinálj hiperhajlítást erősíti a derekad, így valószínűleg nem fogsz előredőlni.
6/6 A kérdező kommentje:
igen "lepkém" levan maradva nagyon a többi testrészemtől mert ahova eddig jártam ( pince terem ) nem volt lehetőség rá nemigazán tudtam rá pl : a jó reggelt gyakorlatokat de most próbálom behozni
2013. jan. 6. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!