Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női inceleket incelnek tekintitek?

Figyelt kérdés

Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.

Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?

A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja

Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!

2021. máj. 29. 07:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

"És nem tudom észrevetted-e de én nem a fogatlan, kövér, öreg nyanyákat ajánlgatom neked, hanem a szinteden lévő nőket."

En eddig ketto (2) nonek tetszettem. Az egyik, 20 eves koromban, egy tolem 3 evvel idosebb, nem tul szep, 150cm / 75kg, veleszuletett mozgasszervi szuletesi rendellenesseggel/fogyatekossaggal elo lany, a masik 30 eves koromban egy tolem 15 evvel idosebb, szinten nem tul szep kulfoldi no. Szoval ezek a valasztasi lehetosegeim. Mind a kettobol csakis vonzalom nelkuli kapcsolat lehetett volna. Ez van.

37F incel

2021. jún. 16. 17:38
 62/66 A kérdező kommentje:

60#

Nem a Tinderről volt kifejezetten szó, és így nem is kívánok túlzottan belemenni a félrevezető badarságaidba, amiket azért írsz mert képtelen vagy cáfolni engem, és képtelen vagy igazolni magadat.

Szerinted a férfiak soha nem akarnak komoly kapcsolatot társkeresőn, vagy miféle beteges idea fogalmazódott meg a frusztrált kis agyadban?

Nyilván ha bepróbálkozol kizárólag a társkereső férfiak krémjénél akikért minden nô nedvesedik, akkor ezt fogod tapasztalni (és még a férfiak a válogatósak?), de azért mert a te ostoba hozzáállásodat kihasználta pár férfi, màr akkor az összes férfi ilyen?

Hány a férfiak "szemétségén", vagy önnön csúnyaságán kesergő női kérdést is olvasni, most akkor mi meg keljünk ki azok ellen?

Teljesen nyilvánvalóvá tettétek (ismét) ezekkel a lekezelő de semmitmondó hozzászólásokkal hogy képtelenek vagytok komolyan vitázni.

"Amúgy semmiféle beteges, fursztrált düh nincs abban ha a nőket támadó, magukat incelnek nevező itteni elmebetegekből elege van sokaknak."

Abban sincs semmiféle beteges frusztrált düh, hogy itt inceleket támadó, magukat nőknek nevező itteni elmebetegekből elege van sokaknak.

Igen elég sokaknak, mert frusztrált nők legalább annyian vannak mint az incelek, az értékelések alapján jóval többen is vannak. De a jóérzésű emberek ezeket ugyanúgy megvetik mint az inceleket, olvastam párszor.

2021. jún. 16. 18:57
 63/66 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok frusztrált, hanem te. Te nem velem beszélgetsz, hanem felépítesz a fejedben egy elképzelést, egy szalmabábot, és azzal vitázol. Társkereső férfiak krémje? 35-50 ig, lehetőleg elvált apukát keresve? Persze, álmodban. És nem, nem használt ki senki, nem vagyok hülye, pár levélváltásból tudom, mit keres, vagy legalábbis tőlem mit akar egy férfi.

Tudom, szerinted az ott tobzódó nős férfiak és perverzek is talpig úriemberek valójában, a kitérdesett mackóban pózoló kövér Józsi pedig a legjobb parti, akit találhatok.

A nőket pedig ne szidd, mi vagyunk az egyetlenek akik itt egyáltalán szóba állnak veletek, először segítő szándékkal, de mindig az a vége, hogy mi vagyunk a gonoszok. Mondjuk beteg elmével kár vitatkozni, úgyhogy ne fáradj a válasszal sem. Írj még ki hatan ilyen kérdést, hiszen mindig megszán valaki és beszédbe elegyedik veled. Ez éltet téged.

Ja, még valami. Nem vagyok férfigyűlölő. A férfiakat nem gyűlöljük mi itt.

2021. jún. 16. 19:06
 64/66 A kérdező kommentje:

"Társkereső férfiak krémje? 35-50 ig, lehetőleg elvált apukát keresve? Persze, álmodban."

Nem ismerlek ugyan, de én mégis megalapozottan állítottam, és miért? Mert azt írtad: a tinderen mindenki szexpartnert keres, azaz leszámítva a valóban igénytelenül gáz férfiakat (a korrektség kedvéért) szerinted mindenki szexre megy, valószínű az összes társkeresőn ez a véleményed. Ha pedig szerinted a férfiak ennyire csak és kizárólag a szexre hajtanak szinte mind, akkor ott nálad nincs rendben valami, nevezhetném férfigyűlöletnek, de nem tudhatom mi zajlik a fejedben pontosan, úgyhogy mindegy minek nevezem.

Az egyetlen valószerű opció az maradt hogy bepróbálkoztál, vagy pusztán fogadtad a nőcsábászok bepróbálkozását, majd mikor pofára ejtettek akkor felállítottad a diagnózist: a férfiak csakis szexre mennek társkeresőn

Persze, álmodban

"A nőket pedig ne szidd.."

Eszemben sincs a nőket szidni, az itteni "keménymag"-ról beszéltem, az anti-incel kommandóról, akinek a szórakozása 0-24 pontozni és az inceleket szapulni, vagy a férfiakat úgy általában már ahogy a helyzetük hozza. Bár ha valaki megcsalja őket gondolom az is az incelek hibàja szerintük.

Amúgy én a válogatás témakörben említettem a tindert mint "indikátort" hogy miként válogatunk, de valóéletben is ugyanúgy megfigyelhető

Nem a tinder a lényeg, hanem hogy kit lájkolunk. A nők ugyanúgy nem ismerik a másikat mint a férfiak, tehát csakis a külső alapján sokszorta durvábban válogatnak a nők, ez tény. Ezt megkérdőjelezheted, attól még tény marad. Pusztán azért mert a férfiaknak bármilyen normálisan kinéző külsőre szimpatikus lány lehet az úgymond szerelme is, ezért nem válogatnak sokat külsőre, úgyis a természete és a kölcsönösség dönti el a dolgot.

Míg a nőknek elvileg valami fantasztikus lovag kellene, aki tökéletesen néz ki, és ugyan képesek ennek ellenére a tökéletlen külsőt is elfogadni, de keresni csak a tökéletest keresik.

Úgyhogy ne a férfiakra vagy akár az incelekre mond kérlek hogy válogatósak, mert nettó hazugság, ami az elmédben él csupán

2021. jún. 16. 21:31
 65/66 anonim ***** válasza:

"A Tinder szexpartner kereső, értelmes ember fent sincs rajta"

Ezt felejtsétek már el! Mindenki arra használja, amire akarja.

Két volt barátomat is onnan ismertem meg, mindkettő értelmes volt... (Magamat is annak tartom utólagos engedelmeddel.)

2021. jún. 16. 21:37
 66/66 A kérdező kommentje:

65#

Na ugye, erről is papoltam, mindenki arra használja amire akarja

2021. jún. 16. 21:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!